Aanleggen, onderhouden en winddoeken: alles voor uw tennisbanen vindt u bij de specialist

By | december 8, 2017

Bent op zoek naar een bedrijf dat u van dienst kan zijn met het aanleggen van een tennisbaan? Of een bedrijf dat uitstekende winddoeken biedt? Dan bent u bij een specialist als Ton de Rooij Tennis aan het goede adres. Zij bieden winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Bent u voorzitter van de plaatselijke tennisvereniging en wilt u een overdekte tennisbaan laten aanleggen? Dan kiest u toch ook voor specialist. Deze biedt u meer dan genoeg mogelijkheden. Daarnaast kunt u rekenen op deskundig advies van Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Belijning is onmisbaar want alleen dan kan het spel goed worden gespeeld. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld. Dat wilt u toch ook?!