Categoriearchief: Auto’s en Motoren

Met welke kledingitems kun je een trainingsbroek combineren?

Moet je noodgedwongen lange tijd in een trainingsbroek rondlopen? Heb je bijvoorbeeld een operatie aan je been/voet gehad waardoor je geen strakke (spijker)broeken aan kunt doen? Dan ben je wellicht op zoek naar leuke kledingitems waarmee je een toffe trainingsbroek kunt combineren. Wij laten je in dit artikel graag kennis maken met enkele interessante kledingitems!… Meer lezen »

De oorsprong van de naam Citroën ligt in Amsterdam

Citroën is een Frans automerk. Het bedrijf is opgericht door André Citroën, een van oorsprong Nederlandse ingenieur die aan het begin van de twintigste eeuw een autofabriek oprichtte in Frankrijk. Geschiedenis De ontwikkeling van de auto’s vond vanaf in het begin vooral plaats in Duitsland door vooruitstrevende autobouwers als Benz en Daimler. Deze bedrijven speelden… Meer lezen »

viaBOVAG Mercedes-Benz A-klasse

{{external image}} Wie een viaBovag Mercedes-Benz A-klasse koopt, koopt een betrouwbare Mercedes occasion. Een auto waar je nog jarenlang plezier aan gaat beleven. De Mercedes A-klasse is de kleinste uit de Mercedes familie, al is de A-klasse de afgelopen jaren wel gegroeid, letterlijk en figuurlijk.   Gaandeweg is de auto liefst vijftig centimeter langer geworden… Meer lezen »