Categoriearchief: Banen en opleidingen

Financiële producten

  Financiële producten Introductie Het Departement Investments & Advisory staat in voor de selectie, ontwikkeling en beheer van spaar-, beleggings- en levensverzekeringsproducten en diensten, alsook de commerciële ondersteuning ervan. Functiebeschrijving Je neemt deel aan het proces van de maandelijkse fondsenselectie in een open-architectuuromgeving; Je participeert aan het investment committee, dat de macro-economische visie van de… Meer lezen »

Technisch Recruiter

VNOM is een sterk groeiend uitzendbureau. Wij richten ons op het bemiddelen van gekwalificeerde technici. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten samen op het gebied van bouw en techniek. Of je nu een aspirant-professional bent die graag je opleiding in de praktijk wil brengen, of een ervaren technicus die verder wil komen in je technische carrière.… Meer lezen »

Projectmanager Havenontwikkeling – Witteveen+Bos

Wil je met ons samenwerken om spraakmakende havenprojecten te verwerven en te beheren? Wij zijn op zoek naar ervaren projectmanagers op het gebied van havenontwikkeling. In deze functie verwerf en begeleid je masterplanningsprojecten en haalbaarheidsstudies in de haven. Bovendien kunt u op basis van uw ervaring deze projecten leiden tijdens de ontwerpfase. Het productportfolio omvat… Meer lezen »

Joh. Enchedé en vakbonden bereiken akkoord over outplacement

De in Haarlem gevestigde drukkerij Joh. Enschedé en de grafische vakbonden zijn tot een akkoord gekomen. Er is een sociaal plan goedgekeurd door de ondernemingsraad waarover de afgelopen periode veel discussie was. Aanvankelijk wilde de bekende drukkerij slechts 1 miljoen euro beschikbaar stellen voor een sociaal plan. Na onderhandeling met de vakbonden is dit nu… Meer lezen »