Categoriearchief: Beauty en verzorging

Huid bleken Amsterdam en omgeving

Huid bleken in eigen Regio – Huid bleken Amsterdam Je huid is je alles, daarom is het bleken van de huid natuurlijk een belangrijke opgave. Wil je echter geen honderden euro’s betalen voor een dure Skinlight behandeling in een kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Den-haag of Utrecht dan hebben wij een enorm veilig en effectief alternatief. Thuis… Meer lezen »

Een fijne tandarts waar je zonder tegenzin naar toe gaat

Het tandartsenpraktijk Culemborg-team vindt moderne apparatuur en hedendaagse technieken belangrijk. En dat geldt op meerdere vlakken. Voor jou als klant is er in de wachtkamer gratis wifi beschikbaar. Of je nu wacht omdat je zelf een afspraak hebt of omdat je je partner en/of kinderen komt ophalen, geniet van een tijdschrift of je tablet/telefoon! Qua… Meer lezen »

Een jongere uitstraling?

Veel mannen en vrouwen willen graag een jong uitziende uitstraling behouden. Met behulp van een botox behandeling kan dit gerealiseerd worden. Hierbij wordt doormiddel van injecties de botox in gebracht, waardoor bijvoorbeeld rimpels verdwijnen. Toch worden er ook een aantal cosmetische ingrepen uitgevoerd vanuit medisch oogpunt. Wanneer een patiënt verschillende klachten heeft, kan men in… Meer lezen »

De methodes bij een borstverkleining

Bij een plastische ingreep wordt vaak gedacht aan een borstvergroting, dit terwijl borstverkleiningen ook regelmatig voorkomen. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom vrouwen voor een borstverkleining kiezen. Sommige vrouwen hebben liever borsten die beter bij de verhouding van hun lichaam past, terwijl andere vrouwen zelfs kampen met lichamelijke klachten. Door te grote borsten kan… Meer lezen »