Bedrijfskleding gezocht die goed zichtbaar is? Kies voor signalisatiekleding!

By | januari 25, 2018

Bent u op zoek naar bedrijfskleding voor uw werknemers? Omdat ze goed zichtbaar moeten zijn? Vraag dan een specialist in bedrijfskleding om advies. Denk bijvoorbeeld aan Voets Bedrijfskleding. Zij bieden signalisatiekleding in diverse kleuren en soorten. Wat dacht u van een soft shell jack? Of gaat u voor een speciaal pak? Signalisatiekleding is van groot belang omdat het ervoor zorgt dat uw werknemers zichtbaar zijn ongeachte de licht- en weeromstandigheden. Daarnaast is deze kledij waterbestendig en ventilerend. Naast signalisatiekleding verkoopt deze specialist ook thermokleding, schoenen, regenkleding en andere bedrijfskleding. Deze kleding voldoet aan de geldende Europese richtlijnen en u creëert uniformiteit binnen uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met deze specialist.

Stoere en representatieve bedrijfskleding en thermokleding

Als uw personeel in barre weersomstandigheden werkzaam is, is thermokleding essentieel. Daarom is een specialist als Voets Bedrijfskleding u graag van dienst. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.

Ook passende bedrijfskleding voor dames koopt u bij de specialist!

Bedrijfskleding is met name functioneel. Hierdoor is het niet flatterend voor vrouwen. Daarnaast is vaak de pasvorm niet juist waardoor de kleding niet lekker zit. Gelukkig heeft een specialist in professionele bedrijfskleding, als Voets Bedrijfskleding, ook passende en representatieve kleding voor vrouwen. Zij zijn namelijk een officiële hoofddealer van Helly Hanssen en dit merk biedt ook kledij voor vrouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciale signalisatiekleding? Of een passende regenbroek? Wat u ook zoekt, u vindt het bij de specialist. Tevens kunnen zij u van dienst zijn met advies en u helpen bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor zowel vrouwen als mannen.