Categoriearchief: Bedrijven

Brandvertragende werkkleding aanschaffen? Hier moet u op letten!

Als bedrijf moet u de veiligheid van uw werknemers waarborgen. Dit doet u door de inrichting van een veilige werkomgeving, maar ook door kleding en andere veiligheidsproducten aan te schaffen. In sommige beroepen is het gevaar voor brand en is het dus belangrijk om daar werkkleding voor aan te schaffen. In dit artikel wordt besproken… Meer lezen »

4 weetjes en tips voor je gordijnen

Je gordijnen zijn een belangrijk onderdeel van je woning. Ze kunnen ervoor zorgen dat je kamer ruimer en mooier lijkt, maar wanneer je de verkeerde gordijnen kiest kan het ook averechts werken, en dat wil je natuurlijk niet! Daarom vind je hieronder een aantal tips en weetjes die je kunt gebruiken om de perfecte gordijnen… Meer lezen »

Datacenter schoonmaak

Datacenter schoonmaak door professionals THP Clean Datacenter is specialist in het stof- en deeltjesvrij houden van datacenters en alle apparatuur. De goed opgeleide medewerkers beschikken over alle certificaten en werken volgens gecontroleerde protocollen en de ISO 14644-1 norm. Doordat er na een zorgvuldige datacenter reiniging een kleinere kans is op downtime, brandgevaar en technische storingen… Meer lezen »

Een fijn extraatje aan het eind van het jaar

Voor het ene bedrijf is december de rustigste periode van het jaar, voor het andere bedrijf is het juist het drukst. Bijna overal wordt na december de balans opgemaakt en gekeken hoe goed het jaar is geweest. Daarom is december de maand bij uitstek om je medewerkers te bedanken voor alle inzet en harde werken… Meer lezen »

Wat zijn nu precies de voordelen van een hoekbureau?

Het gebeurt steeds vaker dat mensen de keuze maken om in hun woning een bureau te voorzien. Verschillende redenen kunnen aan de basis liggen van deze keuze. In eerste instantie is het zo dat veel mensen vandaag de dag (deels) van thuis uit werken. Het spreekt voor zich dat men daarvoor over de vereiste voorzieningen… Meer lezen »

Tips om je wasmachine schoon te maken en te onderhouden

Een wasmachine maakt je kleding en ander wasgoed schoon. Omdat er tijdens een wasprogramma veel water en wasmiddel door je wasmachine spoelt, zou je denken dat het apparaat zelf niet vies kan worden. Dat is helaas niet waar! Je wasmachine schoonmaken hoort er ook bij. In de wasmachine blijven vuil- en zeepresten achter, vooral wanneer… Meer lezen »

Hovenier in spé!

Tijd voor een nieuwe uitdaging of gewoon op zoek naar iets anders? Ben jij niet bang om vieze handen te krijgen en heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Misschien is het hoveniersvak wel iets voor jou! Hierin is vraag in overvloed en aanbod te kort!   Goede naam Met een goede naam bedoelen we… Meer lezen »

Een kundig en betaalbaar vertaalbureau Spaans

Wanneer u op zoek bent naar een professionele vertaalbureau Spaans, hoopt u een vertaalbureau te vinden dat écht kundig is en daarnaast een schappelijke prijs voor de vertaling hanteert. Een deskundig vertaalbureau Spaans dat een goede prijs-kwaliteitverhouding hanteert, dat is wat u zoekt. Wanneer u bepaalde brieven, e-mails, juridische documenten of complete websites van of… Meer lezen »

Duurzame waterfles van suikerriet: Bottle Up

Een paar ondernemers uit Nederland zijn helemaal klaar met de hoeveelheid plastic flessen die elke seconde gemaakt en grotendeels weggegooid worden. Ze creëerden een oplossing: een CO2-neutrale duurzame waterfles. Lichtgewicht duurzame waterfles Een lichtgewicht waterfles van een halve liter, volledig gemaakt van natuurlijke materialen, 100% recyclebaar en met unieke city designs. En Bottle Up is… Meer lezen »