Category Archives: Bedrijven

Angelus leerverf

Als je binnenkort weer eens een vrije dag hebt en van plan bent om klusjes te gaan doen, waar je anders niet aan toe komt, dan moet je eens kijken of het geen tijd is om je leren schoenen te verven. Als je ze wilt verven is het aan te raden om eens te kijken… Read More »

Achteruitrijcamera’s voor bestelbus en vrachtauto’s

Als u op zoek bent en u wilt een achteruitrijcamera kopen? dan is de enige plek met 100% slagingskans achteruitrijcamerawinkel.nl. Deze webshop heeft het allergrootste assortiment aan achteruitrijcamera’s van heel Nederland. Het team van achteruitrijcamerawinkel.nl gaat voor de beste service. Het team staat klaar om al uw vraagstukken te beantwoorden en om de perfecte oplossing… Read More »

Kies de juiste tennisschoenen

Als je serieus wil tennissen, dan is het belangrijk dat je de juiste gear hebt. Het gaat niet alleen om de juiste gear, maar het helpt wel. Hieronder een aantal tips bij het kiezen van de juiste gear.  Bij het kiezen van het juiste tennisracket moet je met veel dingen rekening houden. Alleen dan kies… Read More »

Het allerbeste outplacementbureau

Het vinden van een nieuwe baan is best lastig. Het kan eenvoudiger worden door samen te werken met een outplacementbureau. Dit bureau heeft veel opties en mogelijkheden voor jou als bedrijf. we weten namelijk precies wat wij voor jou moeten doen. We kunnen ervoor zorgen dat er veel wordt afgehandeld. Het werk is best interessant.… Read More »

Wat is mediation Hoofddorp?

Mediation Hoofddorp is een vorm van bemiddeling tussen meerdere personen of groepen die niet samen tot een oplossing kunnen komen. Hierbij kan het om allerlei soorten conflicten gaan. Ook bij een scheiding bijvoorbeeld. Er zijn een aantal criteria nodig om aan een mediator te komen namelijk, de beide partijen kunnen zelf niet meer met een… Read More »

Verhuisbedrijf Faster Verhuizingen

Bent u van plan te verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Faster Verhuizingen bij het juiste adres. Gevestigd in heel Nederland en met professioneel verhuismateriaal is een verhuizingen zó geklaard. Faster Verhuizingen heeft professionele verhuizers in dienst en streeft altijd naar een professionele, snelle verhuizing tegen een laag tarief. De verhuizing is zó geklaard  … Read More »

De ultieme electrical CAD/BIM- software voor installateurs en adviseurs

DDS-CAD Elektra is electrical CAD/BIM-software en wordt al meer dan 30 jaar gebruikt door elektrotechnische tekenaars en BIM-modelleurs wereldwijd. Data Design System (DDS) is Europees marktleider met meer dan 15.000 actieve gebruikers en biedt softwaretoepassingen in verschillende modules.   DDS-CAD Electrical DDS-CAD Elektra maakt het mogelijk om complete elektrotechnische installaties voor gebouwen te ontwerpen en… Read More »