Categoriearchief: Bedrijven

Een kundig en betaalbaar vertaalbureau Spaans

Wanneer u op zoek bent naar een professionele vertaalbureau Spaans, hoopt u een vertaalbureau te vinden dat écht kundig is en daarnaast een schappelijke prijs voor de vertaling hanteert. Een deskundig vertaalbureau Spaans dat een goede prijs-kwaliteitverhouding hanteert, dat is wat u zoekt. Wanneer u bepaalde brieven, e-mails, juridische documenten of complete websites van of… Meer lezen »

Duurzame waterfles van suikerriet: Bottle Up

Een paar ondernemers uit Nederland zijn helemaal klaar met de hoeveelheid plastic flessen die elke seconde gemaakt en grotendeels weggegooid worden. Ze creëerden een oplossing: een CO2-neutrale duurzame waterfles. Lichtgewicht duurzame waterfles Een lichtgewicht waterfles van een halve liter, volledig gemaakt van natuurlijke materialen, 100% recyclebaar en met unieke city designs. En Bottle Up is… Meer lezen »

De nieuwe lastechniek is STT lassen

Als je iets wil lassen met een speciale techniek kan je gebruik maken van STT lassen. Bij deze manier van lassen wordt het allemaal net even wat anders aangepakt dan bij een gewone lastechniek. Door iedereen kan je het STT lassen laten uitvoeren, want je hebt hier niet meerdere personen bij nodig, maar je moet… Meer lezen »

Angelus leerverf is van beste kwaliteit!

Heb je een paar leren schoenen of een leren jas die wel een nieuw laagje verf mag gebruiken? Dan raden wij je leerverf van Angelus aan. Dit professionele merk en heeft een groot aanbod aan leerverf kleuren welke zeer goed dekken en kleurvast zijn. Dat komt omdat dit van origine Amerikaanse product echt een nieuwe… Meer lezen »

Energie, warmte en water beheer uit handen geven

De drijvende krachten van dergelijke bedrijven en de problemen die daarmee gepaard gaan, zijn bestudeerd aan de hand van voorbeelden van praktijken in verschillende landen. Een belangrijke conclusie is dat er een enorm potentieel is voor inkomsten uit energieopwekking uit afval, maar de meeste landen lijden onder slechte afvalbeheerspraktijken en weinig of geen stimulansen om… Meer lezen »

Betaalbare serres dankzij prefab

Als je altijd al een serre wilde hebben in de tuin is het nu de perfecte tijd ervoor want nu is het laten bouwen van serres betaalbaar geworden. Bij het bouwen van serres wordt er tegenwoordig namelijk gebruik gemaakt van prefab wat veel tijd en geld bespaart. Prefab onderdelen zijn delen van serres dat al… Meer lezen »

Kerstbomen

Gelukkig is de lente begonnen en kunnen we binnenkort weer wat vaker naar buiten. Maar ondanks het goede weer dat binnenkort waarschijnlijk zijn intrede gaat doen in het land wil ik het in dit artikel over totaal iets anders gaan hebben, namelijk over een feest dat pas aan het einde van het jaar plaats vind,… Meer lezen »

Een groener huis

In de afgelopen weken zijn er veel protesten geweest voor het milieu in Nederland. Elke donderdag zijn er een hoop studenten naar Den Haag afgerezen om hun stem te laten horen. Een jonge studente zette de actie op touw en kreeg al snel meer medestanders. Duizenden studenten zijn weken lang gaan staken. Dit betekende wel… Meer lezen »