Wikitopia
Image default
Eten en drinken

Ben jij ook klaar met verwaterde whisky?

Kunnen jij en je vrienden wel een aantal bar tools gebruiken? Dan is dit de plek, van bieropeners tot sloten voor op je wijnfles. Wij hebben het. Ben jij er nou ook klaar mee dat er telkens stiekem iemand van je wijn drinkt? Zoek niet verder en koop gelijk ons wijn slot. Giet jij je drank nou alweer per ongeluk naast het glas? Koop dan nu onze drankfles schenktuit. Hierdoor gaat je drank in de perfecte hoeveelheid in het glas en niet ernaast. Hou jij nou enorm veel van muziek? Maar niet van vlekken op je tafel? Koop dan nu, onze vinyl onderzetters. Perfect voor elk drankje. Ben je klaar met die standaard American Red Cups? Wij ook! Koop daarom nu onze prachtige American Pink Cups. Maar is zelfs dat niet genoeg voor je? Dan hebben we zelfs nog: De American Black Cups! Deze bekers zijn allemaal precies hetzelfde, het enige verschil is de kleur. Geef jij nou een keer een feestje met een thema? En past die standaard rode kleur daar niet bij? Bestel ze nu! Dan heeft u ze morgen in huis. 

Welke bar tools heeft u nodig?

Geen idee welke bar tools u nodig heeft? Wij helpen u graag, u kunt ons altijd bellen of een mailtje sturen. Drink jij nou regelmatig een wijntje met kurk? Haal dan nu onze wijnstoppers in huis. Deze zorgen ervoor dat u uw wijn goed blijft. Ook voor deze producten geld hetzelfde: Je kunt een korting krijgen als je meerdere van hetzelfde product haalt. Is je vriend dus jarig over een week? Denk dan vooral aan hem en vraag jezelf af of hij nog wel wat bar tools kan gebruiken.

Bestellen

Onze bar tools kunt u gewoon online bestellen, in het winkelmandje ermee en klaar bent u. Zodra u in het mandje heeft zitten wat u nodig heeft hoeft u alleen nog af te rekenen en het komt vanzelf uw kant op. Als u voor 23:00 besteld heeft u het de volgende dag in huis. Op zondag heeft u het zelfs voor 18:00 in huis.