Wikitopia
Image default
Bloemen

Bloemen bestellen bij een gespecialiseerde groothandel

Scandiflora is een professionele groothandel waar u mooie bloemen, planten en decoratiegroen kunt bestellen. Deze specialist heeft jarenlange ervaring op de Scandinavische markt en kennen de bloemen- en plantenmarkt hierdoor van binnen en buiten. Zij zijn een inkoopservice wanneer u bloemen nodig heeft. Dankzij hun ervaring en expertise weten ze precies waar ze moeten zijn voor de mooiste producten. Zo kopen ze dagelijks bloemen in op de bloemenveilingen van FloraHolland in Nederland. Deze worden door hun deskundige vakmensen vooraf gecontroleerd om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen. Op deze manier kunnen ze de beste kwaliteit aanbieden aan al hun klanten.

Diverse mooie producten uit verschillende landen

Doordat ze bij deze groothandel bloemen en planten van de hoogste kwaliteit willen leveren, importeren ze deze uit verschillende landen en continenten. Zo verkopen ze snijbloemen en diverse soorten planten, zoals kamer- en tuinplanten die afkomstig zijn van Nederlandse kwekers. Ook hebben ze schitterende producten die rechtstreeks uit Zuid-Amerika en Afrika worden geïmporteerd, zoals Anjers uit Colombia. Doordat zij altijd op zoek zijn naar de beste producten, weet u zeker dat u verse bloemen en planten kunt kopen bij deze groothandel. In hun webshop vindt u dan ook een ruim assortiment.

Vraag vrijblijvend toegang tot hun webshop

Wilt u graag mooie bloemen, planten of decoratiegroen kopen en bent u op zoek naar een ervaren groothandel? Dan kunt u altijd terecht bij een specialist zoals Scandiflora. Door vrijblijvend toegang te vragen tot hun webshop kunt u hun ruime assortiment bekijken en de producten bestellen die u nodig heeft. Het toegang vragen doet u eenvoudig door contact met het bedrijf op te nemen. Hun personeel helpt u dan graag verder en voorziet u van de nodige informatie over het bestellen, hun producten en de levering van uw bestelling. Ook beantwoorden ze al uw vragen en kunnen ze u deskundig advies geven.