Bloemen bezorgen: dezelfde dag nog laten leveren

By | februari 24, 2016

Bloemen bezorgen: dezelfde dag nog laten leveren. Dat kan bij Topbloemen. Bloemen laten bezorgen via Topbloemen brengt vele voordelen met zich mee. Om te beginnen is een snelle levering gegarandeerd. Plaatst u online een bestelling voor 14.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog bezorgd op elke gewenste bestemming. Het bestelproces is zeer eenvoudig. U doorloopt enkele stappen en het boeket is naar u op weg! U kunt er ook voor kiezen om het boeket uit te breiden met enkele extra’s. Hierbij kunt u denken aan een kaartje met een persoonlijke boodschap erop, maar ook een knuffel of een heerlijke fles wijn. Dit maakt het boeket persoonlijk en bijzonder.

Extra zekerheid bij bloemen bezorgen: Thuiswinkel Waarborg

 Topbloemen is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, wat voor een consument extra zekerheid biedt op het gebied van bloemen bezorgen. Zekerheid dat bloemen bezorgen geheel volgens wens zal zijn. De Thuiswinkel Waarborg stelt dat Topbloemen zich houdt aan de wet- en regelgeving, maar ook de opgestelde gedragscodes van de vereniging volgt. Een aantal zaken vallen hieronder, zoals de plicht om te melden met wie de consument nu eigenlijk zaken doet, maar ook het oplossen van geschillen en klachten. Het afgeven van heldere garanties en voorwaarden is hier ook een onderdeel van. Elk jaar vindt er een (her)certificering van de Thuiswinkel Waarborg plaats. Op deze manier is er namelijk de zekerheid dat een bedrijf zich blijft houden aan eerder genoemde zaken. Bedrijven die over dit certificaat beschikken mogen het logo van het certificaat voeren op hun website.

Bloemen bezorgen: maatwerk voor zakelijke klanten

Topbloemen kan bloemen bezorgen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Service op maat wordt altijd aan bedrijven geboden. Het is mogelijk grote bestellingen tegen een extra aantrekkelijk tarief te verkrijgen. Na het doorlopen van een klein aantal stappen is de opdracht voor bloemen bezorgen bij Topbloemen geplaatst. Per zakelijke afnemer kunnen meerdere gebruikers de bestelling plaatsen en wordt er op maandbasis een verzamelfactuur opgesteld, wel zo gemakkelijk. Tot slot is het ook mogelijk bloemabonnementen af te sluiten en kunnen bloemenbonnen tegen een extra scherp tarief worden ingekocht. Bedrijven hebben ook vele extra opties. Zo kan een kaartje bij het boeket geplaatst worden, dat is voorzien van het bedrijfslogo.

https://topbloemen.nl/