Dankzij een contract verloopt het onderhoud aan uw koffiemachine optimaal

By | juli 4, 2018

U kunt bij een onafhankelijke serviceprovider uitstekend terecht voor onderhoud en reparatie van de koffiemachine. Bij de specialist heeft u daarvoor keuze uit verschillende onderhoudscontracten. Met dit contract weet u zeker dat als u een storing meldt, deze binnen 24 uur wordt behandeld. Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit? Een weekend-/feestdagentoeslag is verleden tijd of wordt gereduceerd en de nodige onderdelen om uw storing mee te verhelpen zijn te allen tijde op voorraad. Hierdoor is het team van KoffieSnel.nl Espressoservice u te allen tijde razendsnel van dienst zodra er onderhoud voor uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Sluit het contract af dat aansluit bij uw wensen en ben verzekerd van een uitstekende serviceverlening door KoffieSnel.nl Espressoservice.

Naast onderhoud aan uw huidige koffiemachine kiest uook uit nieuwe modellen

Een specialist biedt u een breed aanbod aan nieuwe en gebruikte koffiemachines. Wat u ook zoekt in een koffiemachine, bij een specialist vindt u altijd het juiste apparaat. Misschien heeft u al jarenlang een koffiemachine en is deze flink verouderd door veelvuldig gebruik. Of kiest u liever voor een ander merk vanwege de kwalitatief goede koffie. Van een compact model zoals de Schaerer Ambiënte tot aan een langwerpig model zoals de 90 series van Vitesse Coffee. Hoeveel ruimte heeft u vrij op uw bar én naar wat voor merk gaat uw voorkeur uit? Wilt u hier liever een advies op maat over ontvangen? Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder andere het onderhoud aan uw koffiemachine weet KoffieSnel.nl Espressoservice uitstekend wat voor machine het beste bij uw wensen aansluit.

Ga voor de beste waterkwaliteit en kies voor onderhoud aan uw koffiemachine

Als u een koffiemachine gaat kopen, wilt u natuurlijk dat deze betreft kwaliteit zeer goed is. Wist u echter dat de kwaliteit van het water ook net zo belangrijk is? Sterker nog, misschien is dit zelfs wel belangrijker. Want wist u dat de waterhardheid een doorslaggevende factor is voor de smaak van een kop koffie én dat dit mede de cremalaag bepaalt? Maar hoe krijgt u deze waterkwaliteit in de beste vorm? Schakel in dat geval de experts van KoffieSnel.nl Espressoservice. Tijdens het onderhoud van uw koffiemachine wordt de Carbonaathardheid in Duitse Hardheid (kH) gemeten, waarna het filter op de juiste manier wordt afgeregeld. U bent een volledig jaar gegarandeerd van het zetten van de beste koffie. Onderhoudskosten nemen af en de levensduur van uw machine wordt ook nog eens verlengd.