Wikitopia
Image default
Electronica en Computers

De 4 beste PS5 games van Oktober 2022

De 4 beste PS5 games van Oktober 2022

Iedere maand stellen wij bij console4fun een Top 4 PS5 games kopen samen. Deze maand beginnen we bij F1 22 die nog niet zo heel lang geleden is verschenen. De Playstation 5 game wordt razendsnel gekocht en dat is niet gek na de 2 wereldkampioenschappen van Max Verstappen. Bovendien hebben de makers de circuits geupgrade en ook de nodige grafische upgrades aan de game gegeven. Ook is er nieuw gedeelte F1 life aan toegevoegd, wat voor extra content in deze racegame zorgt. Als tweede komen we bij Riders Repbublic die een scala aan extreme sporten bevat. In deze game kun je niet alleen op de BMX racen, maar ook een lekker potje snowboarden. Daarnaast is er ook een multiplayer gedeelte waar je het tegen 50 spelers tegelijkertijd kunt opnemen. 

De derde game is wel wat bekender, dat is namelijk Far Cry 6 en die is inmiddels alweer bijna 2 jaar oud. Het is een game die vol met actie zit en waarbij je zo strategisch mogelijk te werk moet gaan. Ook deze game kun je samen met je vrienden spelen alleen dan wel zij aan zij. Tevens kun je niet alleen strijden met mensen die de PS5 game, maar ook spelers op andere platformen. Als laatste hebben we Battlefield 2042. waar onlangs een nieuw seizoen voor is gekomen zodat er weer extra uitdagingen zijn voor de mensen met een Battle pass. Deze game kun je op een groot terrein met maximaal 128 spelers tegelijkertijd spelen, wat natuurlijk zorgt voor epische gevechten.

Stray de katachtige game voor de PS5

PS5 stray is een game waarbij je de wereld ziet vanuit de ogen van een kat. Samen met een drone ga je op avontuur door deze wereld heen. Voor iedereen die fan is van katten is dit zeker een aanrader. Iedere kat zal over zijn unieke geluid en bezigheden voorzien zijn. Zo vindt de ene kat het fijne om te kroelen en gaat de andere weer liever met een bol wol aan de slag. Er zijn natuurlijk ook de nodige uitdagingen in de game zoals bijvoorbeeld het oplossen van puzzels. Het is een echt leuk verhaal, maar dan moet je jezelf wel in een kat kunnen verplaatsen. Sommige mensen vinden het wat saai, omdat het uiteraard niet overeenkomt met hoe wij mensen te werk gaan.

Het laatste nieuws omtrent de Playstation 5 volgen

Bij console4fun kun je het laatste nieuws omtrent de Playstation 5 volgen, maar ook de geweldige games die er te verkrijgen zijn. Zo hebben wij hierboven al enkele games met je doorgenomen. Maar gemiddeld gezien behandelen wij zeker 10 of meer games per maand. Het gaat hierbij om aanbiedingen tot aan spiksplinternieuwe games die nog gaan verschijnen voor de PS5.