Wikitopia
Image default
Winkelen

De beste reisstrijkijzers van 2021

Als je vaak reist en toch niet zonder gestreken kleding kunt, dan is een reisstrijkijzer een uitkomst. Het is een kleine, handige versie van de standaard strijkijzer. In deze blog lees je alles over wat je moet weten over reisstrijkijzers, waaronder de beste verkrijgbare reisstrijkijzers van 2021.

Waarom een reisstrijkijzer?

Soms is een strijkplank en een volledig formaat strijkijzer niet handig als je reist. Soms heb je al het ruimte in je koffer niet, of misschien heb je een klein hotelkamer waar geen ruimte is voor een strijkplank en strijkijzer. Dat is waar een reisstrijkijzer binnenkomt. Ze bieden de mogelijkheid om je kleding overal onderweg te strijken zonder een grote koffer te verpesten.

Reisstrijkijzers zijn vaak veel compacter en lichter dan een standaard strijkijzer. Dat geldt in het bijzonder voor degenen met een cordless-functie, omdat je geen snoer bij je hebt. Het is ook makkelijker om te bewegen met een draadloos model, omdat je veel meer bereik hebt.

Vergelijking reis strijkijzer

Ten eerste, kijk naar de warmtefunctie bij het kiezen van een reisstrijkijzer. U zult een model willen dat voldoende warmte heeft om effectief te strijken. Kies ook een model dat krachtig genoeg is om door zwaardere stof te gaan. Kan je het strijkijzer verplaatsen en in verschillende hoeken draaien? Heeft je model opties om te kiezen uit verschillende temperatuurstanden en warmte? Als ja, is het waarschijnlijk een goede keuze. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen een model met een goed design dat gemakkelijk in gebruik is en comfortabel vasthouden.

De beste reisstrijkijzers in 2021

Tot slot hebben we een aantal aanbevelingen gedaan voor de beste reisstrijkijzers voor 2021. Onze keuze voor de beste draadloze strijkijzer is Philips GC348/45. Het heeft een standaard horizontale stroom van 35 g / min, waardoor u deze voor een breed scala aan doeleinden kunt gebruiken. Met een capaciteit van 300 ml en een supersnel opwarmtijd van slechts 28 seconden is het een geweldige optie voor veel gebruikers.

De Panasonic NI-W300TR is de beste houder voor draadloze reisstrijkijzers van dit jaar. Het is een zeer lichtgewicht strijkijzer met enkele prima boost- en anti-druppel-instellingen. Het heeft een draadloze afstand van maximaal 8 meter, dus je kunt overal strijken waar je bent.

Een andere optie die de moeite waard is om te overwegen is de Morphy Richards Power Steam Elite. Het is een krachtig strijkijzer met een vermogen van 2400W en maar liefst 6 bar stoomdruk. Het heeft 2 verschillende stoomstanden en standen voor droog strijken, waardoor je een breed scala aan stoffen kunt strijken.

Conclusie

Om samen te vatten, reisstrijkijzers zijn een verstandige keuze als je vaak op reis gaat en toch je kleding gepast wilt hebben. Er zijn een aantal verschillende opties op de markt, dus er is altijd wel iets dat bij je past. Neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken vergelijking reis strijkijzer om er zeker van te zijn dat je de beste optie kiest die bij je past.

.