De keuze is reuze als u een kussen op maat laat maken

By | april 20, 2018

De specialist is u van dienst als u een kussen op maat wilt laten maken. Naar wat voor iets bent u op zoek? De mogelijkheden die u bij dit bedrijf heeft zijn eindeloos. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Het is aan u!

Kussens op maat én standaardmaten bestelt u bij de kussenspecialist

Over het algemeen hebben loungebanken voor buiten, precies dezelfde afmetingen. Dat is handig wanneer u een kussen op maat wilt laten maken. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Doe inspiratie voor uw kussen op maat online op

Kiest u voor een kussen op maat, dan bepaalt u zelf welke print, model of soort schuim u voor uw kussen wenst. Door het grote aanbod, kan het overzicht soms lastig zijn. Geen probleem! Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.