Categoriearchief: Dienstverlening

Tennisarm voorkomen is het beste

Als de kwelling na een paar maanden niet is verdwenen en iemand er tijdens zijn dagelijkse oefeningen door gestoord wordt, kan de specialist een infuus met een verzachtend middel (corticosteroïd) geven. Dit komt in opmerkelijke gevallen voor. Het is helemaal niet aangetoond dat een tennisarm herstelt. Herstel kan aanzienlijk langer duren bij personen die ten… Meer lezen »

Goed werk laten uitvoeren door de behanger in Hengelo

De behanger in Hengelo heeft de beste ideeën en kan op een zeer professionele wijze het behang aanbrengen zonder dat je zelf uren in een kamer moet gaan staan met de weinige kennis en met als resultaat een zeer gebubbelde muur. De behanger in Hengelo is niet alleen maar gespecialiseerd in het uitvoeren van behangwerken,… Meer lezen »

Indesit wasmachine resetten

Indesit wasmachines hebben veel mogelijkheden, waaronder speciaal ontworpen voor sportkleding om je kleding schoon en fris te houden na een training! Snelle en effectieve programma’s maken dit witgoed apparaat tot een populaire keuze voor veel huishoudens. De meeste moderne wasmachines worden geleverd met een reset functie waarmee u de wasmachine opnieuw kunt starten nadat een… Meer lezen »

Meer inbraken in de winter

Er wordt meer ingebroken zodra de dagen korter worden. Uit politiegegevens blijkt dat het aantal inbraken de afgelopen wintermaanden hoger is dan de rest van het jaar. De politie waarschuwt bewoners hun huizen goed te beveiligen. Donker is veiligheid voor inbrekers Inbrekers voelen zich veilig in het donker volgens de Slotenmaker Rotterdam, zo kunnen ze… Meer lezen »

Technische vertalingen

Voor technische vertalingen kun je niet bij elke vertaalbureau terecht. Voor technische vertalingen is er namelijk ook kennis van het vakgebied nodig. De vertaler moet een achtergrond techniek hebben of anders een studie die richting hebben gevolgd. Veel bedrijven laten productinformatie vertalen door een vertaalbureau. Bij technische producten moet de vertaler kennis hebben van techniek… Meer lezen »

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer gevonden!

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Ik ben namelijk in Zoetermeer een nieuw kantorencomplex gehuurd. Echter is hier qua onderhoud niet veel aan gedaan en er mag wel iets opgeknapt worden. Zo ook de ruiten. Die zijn erg vies en kunnen wel een schoonmaak beurt gebruiken. Dit wil ik laten doen… Meer lezen »

Cadeau voor afscheid collega

Laatst gingen wij googelen op afscheid collega en vonden wij de website van Jilster. Dit omdat we op zoek zijn naar een leuk en origineel cadeau voor onze afscheid nemende collega. Omdat zij hier inmiddels al iets meer dan 10 jaar werkt, en ook al die tijd met een groot deel van de huidige werknemers,… Meer lezen »