Category Archives: Dienstverlening

Meer inbraken in de winter

Er wordt meer ingebroken zodra de dagen korter worden. Uit politiegegevens blijkt dat het aantal inbraken de afgelopen wintermaanden hoger is dan de rest van het jaar. De politie waarschuwt bewoners hun huizen goed te beveiligen. Donker is veiligheid voor inbrekers Inbrekers voelen zich veilig in het donker volgens de Slotenmaker Rotterdam, zo kunnen ze… Read More »

Technische vertalingen

Voor technische vertalingen kun je niet bij elke vertaalbureau terecht. Voor technische vertalingen is er namelijk ook kennis van het vakgebied nodig. De vertaler moet een achtergrond techniek hebben of anders een studie die richting hebben gevolgd. Veel bedrijven laten productinformatie vertalen door een vertaalbureau. Bij technische producten moet de vertaler kennis hebben van techniek… Read More »

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer gevonden!

Afgelopen week ben ik gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Ik ben namelijk in Zoetermeer een nieuw kantorencomplex gehuurd. Echter is hier qua onderhoud niet veel aan gedaan en er mag wel iets opgeknapt worden. Zo ook de ruiten. Die zijn erg vies en kunnen wel een schoonmaak beurt gebruiken. Dit wil ik laten doen… Read More »

Cadeau voor afscheid collega

Laatst gingen wij googelen op afscheid collega en vonden wij de website van Jilster. Dit omdat we op zoek zijn naar een leuk en origineel cadeau voor onze afscheid nemende collega. Omdat zij hier inmiddels al iets meer dan 10 jaar werkt, en ook al die tijd met een groot deel van de huidige werknemers,… Read More »

Ayahuasca ceremonie bijwonen

Laatst kwam ik tot het volgende besluit: ik wil een Ayahuasca ceremonie bijwonen,bij innerlijke-reis In deze blog leg ik uit waarom ik tot dit besluit kwam en wat mijn ervaringen zijn met deze ayahuasca ceremonie. Besluit tot bijwonen Ayahuasca ceremonie. Zoals ik in de inleiding al beschreef: Ik wil een Ayahuasca ceremonie bijwonen. Ik ben tot… Read More »

Incassobureau zoeken

Afgelopen Maand was ik genoodzaakt te Googlen op incassobureau zoeken en kwam ik www.incassoadvocaten.nl tegen. Ik had namelijk een klant die al 4 maanden achterloopt met zijn betalingen. Al meerdere malen had ik hem hierop geattendeerd, maar verandering kwam hierin niet in, hierdoor moest ik wel een incassobureau zoeken. In deze blog vertel ik mijn… Read More »

Antwoordapparaat

Vroeger was het doodnormaal om een antwoordapparaat of voicemail te bezitten. Dit was een machine die de telefoon voor je opneemt als jij er niet bent, of even niet kan opnemen. De beller kan dan een berichtje achterlaten wat weer teruggeluisterd kan worden. Het systeem klinkt als een gouden oplossing, maar tegenwoordig werkt het niet… Read More »