Categoriearchief: Dieren

Knaagdieren

Knaagdieren In Nederland zijn ongeveer 870.000 knaagdieren die als huisdier worden gehouden. De verzorging van de beesten is niet altijd optimaal omdat de eigenaren niet goed op de hoogte zijn van de behoeften van het soort dier. Sommige soorten zijn echte groepsdieren terwijl andere liever alleen in hun hok verblijven. Vooral knaagdieren die impulsief voor… Meer lezen »

Hoe werkt een mollenklem?

Een mollenklem is een speciale klem die ontwikkeld is om mollen uit de tuin te houden. De klem wordt in de grond geplaatst op een plek waar mollen vaak uit de grond komen. Zodra een mol bij de klem in de buurt komt, zal de klem de mol vastklemmen. Door de kracht van de klem… Meer lezen »

Goedkope dieren webwinkels vergelijken op DierenDigitaal.NL

Dierendigitaal.nl: alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw dier In meer dan 60% van de Nederlandse huishoudens worden huisdieren gehouden. Of het nu gaat om ouders met kinderen, samenwonende stellen, gepensioneerde mensen of alleenstaanden, anno 2015 zijn huisdieren een onderdeel van het gezin. In de hedendaagse maatschappij zijn huisdieren niet meer weg te denken.… Meer lezen »