Dit bedrijf helpt kinderen met leerproblemen op professionele wijze

door | juni 25, 2020

Heeft uw kind moeite met leren? Dan is het raadzaam om hier hulp voor in te schakelen. Hoe vroeger u begeleiding regelt voor uw kind, hoe eerder hij of zij geholpen kan worden aan zijn of haar leerproblemen. Tegenwoordig bestaan er diverse oplossingen voor kinderen met leerproblemen. Is uw kind tussen de zes en achttien jaar oud en merkt u dat hij of zij moeite heeft met leren? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met Trivers. Dit bedrijf behandelt kinderen met leerproblemen vanuit verschillende vestigingen in de provincie Noord-Brabant. Zij begeleiden zowel kinderen die moeilijk leren als kinderen met sociaal-emotionele of gedragsproblemen. Lees snel verder om erachter te komen wat zij voor u kunnen betekenen!

Via een screening krijgen de specialisten inzicht in de problemen van uw kind

Kinderen kunnen met veel verschillende soorten leerproblemen te maken hebben. Gelukkig heeft deze organisatie voor elk probleem een specialist in huis die precies weet hoe uw kind het best geholpen wordt. De medewerkers beschikken over de kennis en kunde om de leerproblemen van uw kind snel op te lossen. Doordat uw kind van tevoren uitvoerig gescreend wordt, heeft de specialist een duidelijk beeld van zijn of haar persoonlijke situatie. Aan de hand van de resultaten van deze screening is het mogelijk om een persoonlijk behandelplan op maat te maken. Ook bieden zij aan ouders advies en enkele hulpmiddelen om de leerproblemen op te lossen. Zo verloopt de behandeling op zorgvuldige en professionele wijze.

Meld uw kind aan

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Trivers? Dan kunt u uw kind via hun website aanmelden voor een screening. De organisatie gaat vervolgens met u in gesprek welke locatie uw voorkeur heeft. Zij beschikken namelijk over diverse locaties in Noord-Brabant waar kinderen met leerproblemen terecht kunnen. U bepaalt uiteraard zelf waar uw kind naartoe gaat. Heeft u nog vragen over de diensten van dit bedrijf? Ga dan met hen in gesprek.

https://trivers.nl/