Doen uw ogen pijn als u lang achter de computer zit? De opticien nabij Eindhoven kan u helpen

By | mei 22, 2018

U herkent het vast wel. U doet computerwerk en heeft na een werkdag last van uw hoofd en ogen. Dat is erg vervelend want ook na het computerwerk wilt u nog activiteiten ondernemen. Gelukkig heeft de opticien nabij Eindhoven de oplossing: een computerbril! Een computerbril heeft andere glazen dan een standaard bril. Deze speciale glazen geven een breed en scherp zicht op het beeldscherm waardoor uw houding verbeterd en uw ogen rust krijgen. Hoofd- en nekklachten verdwijnen en u kunt weer zonder zorgen aan het werk. Tijdens een professionele oogmeting bij Foundraine Optiek vertelt men u graag meer over de eigenschappen en voordelen van een computerbril.

Zonnebrillen op maat van de opticien nabij Eindhoven

Komt het zomerseizoen er weer aan? Met de felle zon wilt u ook goed kunnen blijven zien. Daarom kiest u voor een zonnebril van de opticien uit de omgeving van Eindhoven. Bent u bijvoorbeeld vaak op het water of in de natuur te vinden? Dan is een zonnebril met gepolariseerde glazen van Foundraine Optiek een uitkomst! Ook automobilisten of chauffeurs hebben baat bij een zonnebril met gepolariseerde glazen omdat dit de schitteringen op de autoruiten wegneemt. Naast deze speciale zonnebrillen en sportzonnebrillen, kunt u bij de opticien nabij Eindhoven ook terecht voor zonnebrillen op sterkte. Deze worden geheel op maat voor u gemaakt zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige zomerse dagen.

Een oogmeting laten doen door de opticien uit de omgeving van Eindhoven

Gaat uw zicht wat achteruit? Breng dan eens een bezoek aan de winkel van Foudraine Optiek. Of u nu al een bril of lenzen heeft of nog niet, een oogmeting kan nooit kwaad. Bij een oogmeting wordt gebruikgemaakt van een autorefractor, oftewel een geautomatiseerde oogmeting. Hierbij legt u uw kin op de steun en kijkt u naar een schermpje waar een plaatje geprojecteerd is. Door speciale technieken kan de machine uw zichtvermogen bepalen. Naast het testen van uw zichtvermogen is het ook mogelijk om een oogdrukmeting uit te voeren door de opticien uit de omgeving van Eindhoven. Hier wordt er gekeken of er een verhoogde druk op het netvlies van het oog staat.