Dons, wol of wildzijde: de beddenspecialist kiest het dekbed dat bij u past

By | april 13, 2018

Als u op zoek bent naar een dekbed met ganzen- of eendendons gemengd met veertjes, kiest u voor een dons dekbed. Het voordeel van dit dekbed is dat het een minimumgewicht kent en een maximum aan isolatie. Daarnaast kent het materiaal een uitstekend ademend en vochtregulerend vermogen. Maar Slaapcenter Verweijen heeft nog veel meer materialen in het assortiment. Gaat u voor wol? Dan profiteert u van de warmte in de winter en koelte in de zomer. Daarnaast neemt het veel vocht op en door de lanoline heeft het een heilzame werking op gewrichten en spieren. Ook heeft u bij de beddenspecialist keuze uit: synthetische materialen, kasjmier, kamelenhaar, katoen en wildzijde.

Van superluxe bed tot simpele twijfelaar: u vindt het bij de beddenspecialist

Droomt u van een uniek lederen bed met een tv aan het voeteinde? Of zoekt u een simpele twijfelaar voor de slaapkamer van uw kind? Bij beddenspecialist Slaapcenter Verweijen koopt u bedden in verschillende soorten en maten. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook die vindt u bij deze beddenspecialist! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom langs en u krijgt deskundig advies van de beddenspecialist.

Slechte kussens veroorzaken hoofdpijn en nekklachten! Voorkom dit en ga langs de beddenspecialist

Tijdens het slapen is het zeer belangrijk dat u goede kussens heeft. Dit voorkomt namelijk hoofdpijn en nekklachten. Koop kussens bij beddenspecialist Slaapcenter Verweijen. De juiste nekondersteuning is namelijk de beste manier om een goede lighouding te bewerkstelling. Want door niet alleen het hoofd, maar juist de nekholte te ondersteunen, wordt de stand van de wervelkolom gecorrigeerd en de spieren ontlast. De voorkeur voor een kussen is zeer persoonlijk en daarom adviseert de beddenspecialist u graag. U heeft bij hen keuze uit de volgende mogelijkheden dons, veren, dons en veren, latex, traagschuim, synthetisch, wol en kapok. Door het ruime assortiment vindt u altijd een kussen dat bij u past.