Een fansjaal met eigen ontwerp laat u het best bedrukken bij een specialist

By | maart 20, 2018

Wanneer u een fansjaal gaat bedrukken met een eigen ontwerp, weet u zeker dat u opvalt. Natuurlijk moet dat wel gebeuren onder de beste omstandigheden. De Breigigant is de snelste, grootste en goedkoopste in de Benelux. Zo weet u zeker dat uw product volledig aan uw wensen voldoet. Keer op keer weet De Breigigant nieuwe én bestaande klanten te verrassen. Niet alleen met het ruime assortiment, maar ook met de creatieve ideeën. Een samenwerking met deze producent is gegarandeerd een succes. Zo betaalt u geen aanmaak-, instel- en verzendkosten en krijgt u 100% kwaliteitsgarantie.

Een fansjaal laten bedrukken om uw favoriete club aan te moedigen

Wilt u een sjaal laten maken omdat u de grootste fan bent van een club? Wees dan creatief! Laat de fansjaal aan beide kanten bedrukken met een persoonlijke boodschap en het logo van de club. Wilt u aan beide kanten van de sjaal franjes laten maken of houdt u van een simpele sjaal zonder te veel poespas. De sjaal is gemaakt uit 100% acryl. Na een wedstrijd is deze dan ook eenvoudig te wassen. Zo staat u elke keer weer opnieuw met uw vertrouwde sjaal bij uw club. Gaat u altijd met een vaste groep? Hoe leuk is het om een sjaal te laten maken voor iedereen? De minimale afname is 15 stuks.

Vier carnaval geheel in stijl door een sjaal op maat te laten maken

Ieder jaar zijn er bepaalde feesten en activiteiten, waar een mooie sjaal het feest compleet maakt. Denk hierbij aan carnaval, festivals en concerten. Maak het dit jaar nog specialer door een sjaal op maat te laten maken. Laat de sjaal bedrukken met bijvoorbeeld de slogan van uw stad of een eigen verzonnen tekst. Kies uit maar liefst 120 verschillende kleuren of kies een leuk patroon. Het is werkelijk allemaal mogelijk. Wist u dat u de voor- en achterzijde kunt laten bedrukken? Kunt u bijvoorbeeld niet kiezen tussen twee slogans of teksten? Geen probleem! De Breigigant zorgt ervoor dat de sjaal geheel naar wens geproduceerd wordt. Op zoek naar andere sjaals? Bekijk eens het assortiment, bestaande uit onder andere een oranje sjaal, wedstrijdsjaal, kerstsjaal, casual sjaal of een fansjaal die u allemaal kunt laten bedrukken.