Wikitopia
Image default
Beauty en verzorging

Een fijne tandarts waar je zonder tegenzin naar toe gaat

Het tandartsenpraktijk Culemborg-team vindt moderne apparatuur en hedendaagse technieken belangrijk. En dat geldt op meerdere vlakken. Voor jou als klant is er in de wachtkamer gratis wifi beschikbaar. Of je nu wacht omdat je zelf een afspraak hebt of omdat je je partner en/of kinderen komt ophalen, geniet van een tijdschrift of je tablet/telefoon!

Qua betaling van tandartskosten is het in Nederland zo geregeld dat dat vrijwel altijd automatisch gaat. Heb je een aanvullende tandartsverzekering? De tandarts dient een nota in bij jouw verzekeraar en die betaalt vervolgens de tandarts. Wil je van te voren weten of en zo ja hoeveel je zelf moet bijdragen? De receptioniste van tandartsenpraktijk Culemborg beschikt over de meest recente software om een en ander voor je uit te zoeken. En dan de tandartsapparatuur die gebruikt wordt. Deze is van het merk KaVo Dental Excellence. Een uitstekende naam waar veel tandartsen op vertrouwen. Voor röntgenfoto’s is een speciale ruimte ingericht.

Ook werken bij TP Culemborg?

Naar de tandarts ga je voor de halfjaarlijkse/jaarlijkse controle of omdat er daadwerkelijk iets moet gebeuren. Een gaatje vullen, tandsteen verwijderen of het plaatsen van een beugel bijvoorbeeld.

Maar misschien is dit wel een reden voor jou om eens contact op te nemen met TPCulemborg: er zijn een aantal vacatures om op te reageren. Oftewel je kunt gaan werken bij tandarts Culemborg. Op dit moment is er bij de praktijk behoefte aan een assistent(e) (in opleiding) en aan een preventie-assistent(e).

Aan de slag gaan bij Tandartsenpraktijk Culemborg betekent:

-onderdeel worden van een professioneel en gezellig team;

-werken in een moderne, efficiënte praktijk;

-veel verantwoordelijkheid;

-zelfstandige handelingen aan de stoel;

-de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Geïnteresseerden kunnen een sollicitatiebrief met up-to-date CV mailen naar info @ tpculemborg. nl. Wie weet kun je volgende week al terecht voor een kennismakingsgesprek! Het adres is: Costerweg 3, 4104 AJ in Culemborg. Heb je nog een vraag voordat je de mail verstuurt? Bel dan naar 0345-473396.

https://www.tpculemborg.nl/nieuwe-apparatuur/