Wikitopia
Image default
Gezondheid

Een lichtere huid in 3 eenvoudige stappen

 

Een lichtere huid in 3 stappen

Wil jij graag een lichtere huid maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Wellicht dat je dan iets hebt aan dit artikel. Een lichtere huid kun je op vele verschillende manieren bereiken. Een aantal manieren zijn: niet meer de zon in gaan, dit is een nogal onmogelijk manier. Bleekcrèmes gebruiken, zeker een oplossing, let er wel op dat je dan gebruikmaakt van een crème dat zich houdt aan de Europese richtlijnen ivm veiligheid. Huid bleken met citroen, daar wordt veel opgezocht, echter raad ik je dit af, ten eerste helpt het vaak niet echt, ten tweede wanneer je in de zon gaat kleur je zo weer bij, en ten derde droogt het je huid enorm uit.

Stappenplan:

  1. Ga beschermd de zon in: het is belangrijk om nu alvast beschermd de zon in te gaan. Dat betekent dat je je goed moet insmeren voordat je het huis uit gaat. Kies altijd voor minimaal factor 30 of hoger. Dat klinkt misschien hoog, maar dat valt echt reuze mee.

  2. Om bestaande donkere vlekjes, pigmentvlekken of oppervlakten lichter te maken, kun je gebruikmaken van een crème dat de uit lichter maakt. Goede merken zijn: Skinlight en Sterwit Skin. Na 2 tot 3 weken smeren zul je zien dat de huid al heel wat lichter is, dit houdt een paar maanden aan. Een tube huid bleek crème van Skinlight gaat 1 maand mee wanneer je hem twee maal daags gebruikt.

  3. Gebruik de crème nu als onderhoudskuur. Aan te raden is om 1 tot 2 maal per week de crème op te smeren. Let wel: dit hoeft pas wanneer je merkt dat het pigment weer terugkomt.

Ga voor meer informatie naar de site:

gezichtbleken.nl