Een refurbished device kopen

By | maart 16, 2017

Waarom refurbished?

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de kans te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Een Refurbished apparaat is een stuk goedkoper dan een kersverse telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te besparen en daarom is een refurbished Iphone een kloppende uitkomst. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished samsungs niet van kersverse Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw device.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw device is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw apparaat – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Gepaste bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw gsm refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished slimme telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Accu – Alle refurbished iphones beschikken over een geheel kersverse accu. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan sterkte. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude accumulator is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een perfect werkende batterij beschikt.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is minder duur en je doet wat voor het milieu. De trend van gebruikte artikelen blijft aanhouden sinds de crisis. We zijn een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel mensen gebruikte artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bv. een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een voorkomende iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een bedrijf of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Smartphones worden nagekeken en getest. De telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Wat is Refurbished?

Je ziet het hedendaags vaak langskomen op bv. Groupon en zeker in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende producten die door een specialist weer een nieuw leven in geblazen wordt. De specialist vervangt de minder of niet werkende onderdelen voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op ongemakken.

 

Een refurbished Iphone 6 kopen?