Categoriearchief: Electronica en Computers

Het belang van datavernietiging anno 2020

Waarom het vernietigen van data noodzakelijk is voor uw bedrijf Wat is datavernietiging? Er wordt binnen ondernemingen veel gewerkt met allerlei apparaten zoals computers, tablets, datadragers en bijvoorbeeld telefoons. Al deze apparaten bevatten informatie die zoal niet vertrouwelijk is. Zodra dit soort apparaten aan het eind van hun gebruikscyclus zijn worden ze meestal niet meer… Meer lezen »

De voor- en nadelen van Apple refurbished

Wanneer je op zoek bent naar Apple producten heb je de keuze tussen nieuw, refurbished en tweedehands. Welke optie een betere keuze voor je is, hangt ervan af wat je het meest belangrijk vindt. Zowel nieuw als refurbished hebben zo zijn voor- en nadelen. Lees in dit artikel over alle voor- en nadelen van refurbished… Meer lezen »

Voel je veiliger met externe alarmering

Roep direct hulp in bij incidenten via de externe alarmering. Je krijgt hier altijd betrouwbare hulp van de politie of andere hulpverleners. Met de externe alarmering kun je overal en altijd met één druk op de knop een paniekmelding maken. Wanneer medewerkers binnen de organisatie te maken krijgen met onveilige situatie is het belangrijk om… Meer lezen »

De werking van de schotel

Er is een groot verschil tussen signalen ontvangen via de kabel voor internet en televisie, als met de satellietontvangst. Je kunt televisie via de satelliet vergelijken met een soort omroepdienst. Hierbij worden de aangesloten televisiesignalen ontvangen via een ontvanger. In de meeste gevallen wordt dit signaal ontvangen door een schotelontvanger. De ontvangen signalen worden dan… Meer lezen »

GSM reparatie Enschede

GSM reparatie Enschede. Je hoeft het maar in de zoekmachine in te vullen en je ziet een ongelooflijk lange lijst van bedrijven die aan gsm reparatie in Enschede doen. En dat is natuurlijk heel goed nieuws, alleen hoe kun je nou eigenlijk het kaf van het koren gaan scheiden? Dat doe je door bijvoorbeeld reviews… Meer lezen »

QR codes printen!

Vraagt u zich ook af wat een QR code nou eigenlijk is en wat dit voor u kan betekenen? Wij zochten het voor u uit! De QR code is iets dat al sinds 1994 bestaat, maar de afgelopen paar jaar erg populair is geworden op onder andere flyers, posters en ander drukwerk. Het is voor… Meer lezen »