Category Archives: Electronica en Computers

De voor- en nadelen van Apple refurbished

Wanneer je op zoek bent naar Apple producten heb je de keuze tussen nieuw, refurbished en tweedehands. Welke optie een betere keuze voor je is, hangt ervan af wat je het meest belangrijk vindt. Zowel nieuw als refurbished hebben zo zijn voor- en nadelen. Lees in dit artikel over alle voor- en nadelen van refurbished… Read More »

Voel je veiliger met externe alarmering

Roep direct hulp in bij incidenten via de externe alarmering. Je krijgt hier altijd betrouwbare hulp van de politie of andere hulpverleners. Met de externe alarmering kun je overal en altijd met één druk op de knop een paniekmelding maken. Wanneer medewerkers binnen de organisatie te maken krijgen met onveilige situatie is het belangrijk om… Read More »

Wat is een AED?

Op de eerste plaats kun je je afvragen wat is een AED (Automatische Externe Defibrillator)? Het is een draagbaar toestel dat in staat is om het hartritme weer te herstellen. Het heeft al veel levens gered bij mensen die een hartstilstand op straat kregen. Ze hadden dan geluk dat de beste AED in de omgeving… Read More »

Werking van de hoofdaandrijfmotor wordt je uitgelegd bij witgoed reparatie Amsterdam

De werking van een hoofdaandrijfmotor De hoofdaandrijvingmotor op een bovenste wasinstallatie wordt gebruikt om de transmissie te bedienen, de wasmand te centrifugeren en op sommige onderlegplaatjes om de pomp ook te bedienen. Witgoed reparatie heeft zijn eigen reparatie methode ontwikkelt voor de reparatie van de hoofdaandrijfmotor. Op voorladers maakt de aandrijfmotor gebruik van een riem… Read More »

De werking van de schotel

Er is een groot verschil tussen signalen ontvangen via de kabel voor internet en televisie, als met de satellietontvangst. Je kunt televisie via de satelliet vergelijken met een soort omroepdienst. Hierbij worden de aangesloten televisiesignalen ontvangen via een ontvanger. In de meeste gevallen wordt dit signaal ontvangen door een schotelontvanger. De ontvangen signalen worden dan… Read More »

GSM reparatie Enschede

GSM reparatie Enschede. Je hoeft het maar in de zoekmachine in te vullen en je ziet een ongelooflijk lange lijst van bedrijven die aan gsm reparatie in Enschede doen. En dat is natuurlijk heel goed nieuws, alleen hoe kun je nou eigenlijk het kaf van het koren gaan scheiden? Dat doe je door bijvoorbeeld reviews… Read More »

QR codes printen!

Vraagt u zich ook af wat een QR code nou eigenlijk is en wat dit voor u kan betekenen? Wij zochten het voor u uit! De QR code is iets dat al sinds 1994 bestaat, maar de afgelopen paar jaar erg populair is geworden op onder andere flyers, posters en ander drukwerk. Het is voor… Read More »