Categoriearchief: Eten en drinken

Frisse aardappelsalade voor speciaal bezoek

Lekkere aardappelsalade met mayonaise, hier hebben wij een perfect recept voor gemaakt. Een salade is altijd fijn wanneer je gaat barbecueën of veel mensen uitnodigt. Er zijn veel recepten op internet te vinden. Wij hebben vandaag voor een erge klassieker gekozen: de versie met mayonaise. Oorspronkelijk komt deze uit Noord-Duitsland en daar vind je ook… Meer lezen »

Ben jij ook klaar met verwaterde whisky?

Kunnen jij en je vrienden wel een aantal bar tools gebruiken? Dan is dit de plek, van bieropeners tot sloten voor op je wijnfles. Wij hebben het. Ben jij er nou ook klaar mee dat er telkens stiekem iemand van je wijn drinkt? Zoek niet verder en koop gelijk ons wijn slot. Giet jij je… Meer lezen »

Tequila

Tequila Geschiedenis Tequila is een Mexicaanse drank die gemaakt wordt van de agave Tequilana. Een Mexicaanse agavesoort. Een Agave is een plant die van nature alleen voor komt in Amerika. Het is een botanische plant die behoort tot de familie van de cactus. Tequila wordt gemaakt in het gebied rond de stad Santiago de tequila.… Meer lezen »