Geef een onvergetelijk feest op dé feestlocatie in de regio Vlaardingen

By | juni 15, 2018

U heeft iets speciaals te vieren en dat wilt u met familie en vrienden op een ideale feestlocatie. Hoppe Schiedam heeft een feestlocatie in een historisch pand nabij Vlaardingen. Voortreffelijk qua ligging, gratis parkeergelegenheid en een sfeervolle ambiance: uw dag zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw familie en vrienden. Wat voor gelegenheid u ook te vieren heeft, Hoppe Schiedam maakt uw speciale dag compleet en biedt verschillende feestarrangementen. Al meer dan 15 jaar is Hoppe de locatie voor een spetterende feestavond. Wilt u uw wensen voor de invulling van uw dag persoonlijk bespreken? Dat kan! Maak gerust een afspraak. Kiest u voor een trouwlocatie in Schiedam?

Feestlocatie nabij Vlaardingen voor verschillende soorten feestjes: van bruiloften tot personeelsfeesten

U zoekt een unieke feestlocatie in de regio Vlaardingen. Dan gaat u langs bij Hoppe Schiedam, gevestigd in een oude jeneverstokerij. Dit prachtige pand ligt aan de rand van het centrum. Er hangt een typische sfeer en is de perfecte basis voor een onvergetelijk feest. De locatie is geschikt voor verschillende soorten feestjes. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere locatie voor uw bruiloft, familiefeest of zakelijke bijeenkomst: Hoppe Schiedam beschikt over de ambiance en de ervaring om de meest uiteenlopende evenementen tot in de puntjes te verzorgen. Hoppe is én trouwlocatie én feestlocatie én zakelijke locatie én locatie voor lunch en diner in Schiedam, regio Vlaardingen.

Feestlocatie in de regio Vlaardingen voor zowel kleine als grote groepen

U wilt een feest organiseren en daarvoor zoekt u een goede feestlocatie in de buurt van Vlaardingen. Bent u de organisator van een personeelsfeest? Of gaat u trouwen en zoekt u een unieke trouwlocatie in het centrum van Schiedam? Bij Hoppe Schiedam vindt u de juiste zaal voor elk feest. U kunt kiezen uit maar liefst drie feestzalen. Hoppe Parterre is een sfeervolle industriële ruimte met een grote bar en geschikt voor een receptie of feest met maximaal 140 gasten. De Hoppe Bovenverdieping is een mooie huiselijke ruimte en ideaal voor een diner, zakelijke bijeenkomst of huwelijksvoltrekking voor maximaal 100 gasten. Restaurant Pizze Pronto is een traditionele pizzeria met een open keuken en steenoven, heeft 80 zitplaatsen en beschikt over een terras. Welke feestlocatie in de regio Vlaardingen kiest u voor uw feest?