Genieten van de ruimte van een caravan met makkelijk te installeren voortenten

By | augustus 13, 2018

Tegenwoordig zien we steeds minder vouwwagens op de camping. We zien juist steeds meer caravans en campers. Waarom? Simpel, een caravan of camper is veel makkelijker! Wat mensen wel missen aan de vouwwagen is de ruimte die deze tenten bieden. Een caravan of camper is vaak toch wat kleiner dan een volledig opgezette vouwwagen. Om u meer ruimte te bieden op vakantie heeft Caravan inkoop en kampeerexpert Coppens Rekreatie een groot assortiment aan voortenten in allerlei maten, speciaal voor caravans en campers. Snel genieten van uw vakantie, luxueus kamperen en meer dan genoeg binnenruimte. Kom snel kijken in de showroom en doe alvast een indruk op via de website.

U bent slechts één muisklik verwijderd van een ruimte collectie aan voortenten

Elk zoekproces verloopt op dezelfde manier. Alle processen beginnen breed en eindigen smal. Bij het uitzoeken van een nieuwe voortent voor uw caravan is dit niet anders. Om breed te beginnen heeft u dus een duidelijk overzicht van beschikbare voortenten nodig. Coppens Rekreatie biedt u dit overzicht, en wel op een voor u heel eenvoudige wijze. Op de website van deze caravan- en campingaccessoires inkoop ziet u in één oogopslag het aanbod van voortenten voor ieder type caravan. Heeft u een selectie gemaakt, dan komt u deze van dichtbij bekijken in de ruim opgezette showroom. Een adviseur helpt u vervolgens om een definitieve keuze te maken.

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Heeft u uw caravan niet meer nodig? Na jaren van plezier is het tijd om de caravan weg te doen. Hij is nog in goede staat. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop van gebruikte caravans is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!