Categoriearchief: Gezondheid

De ziekte COVID-19

Er wordt bij deze ziekte vaak gesproken over Corona. De officiële naam van deze ziekte is echter COVID-19. Waardoor wordt deze ziekte veroorzaakt? Door het coronavirus SARS-CoV-2. Hoe wordt deze ziekte verspreid? Als je hoest of niest komt het virus door druppeltjes in de lucht. Hoe raken mensen besmet met het virus? Door het inademen… Meer lezen »

Wil je Microneedling Utrecht uitproberen?

Heb jij wel eens last van verkrampte spieren of (chronische) spierklachten? Dan is een microneedling Utrecht mogelijk een goede oplossing om van je klachten af te komen. Wat is dry microneedling Utrecht? Microneedling Utrecht is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren triggert, zodat spierverhardingen en verkrampingen snel en… Meer lezen »

Tips bij het kopen van een AED

Hoe belangrijk is een AED kopen nou eigenlijk? Dit is een vraag waarbij het antwoord zeker voor de hand ligt, want het aanwezig zijn van een AED kan levensbepalend zijn. Op het moment dat er iemand in uw omgeving hartproblemen krijgt en er geen AED aanwezig is, kan het misschien al te laat zijn op… Meer lezen »

Een gezonde uitstraling

Veel mensen worden ouder. Dit is een feit en hier moeten we blij mee zijn. Voor veel mensen is dit moeilijk te accepteren. Je gaat er namelijk op achter uit. Heel veel dingen die je vroeg kon worden een stukje lastiger en kan je tegenwoordig misschien zelfs niet meer. Vooral in de ochtend merk je… Meer lezen »

Wat is de oorzaak van donkere vlekken in het gezicht?

Wat je wilt weten over het verminderen van donkere vlekken in het gezicht Het hebben van donkere vlekken in het gezicht kan erg vervelend zijn. Omdat de vlekjes in het gezicht zitten zijn ze moeilijk te verbergen. Dit kan gevoelens van onzekerheid opwekken waardoor het lastig is om mee te leven. Het ontstaan van donkere… Meer lezen »