Categoriearchief: Gezondheid

Wil je Microneedling Utrecht uitproberen?

Heb jij wel eens last van verkrampte spieren of (chronische) spierklachten? Dan is een microneedling Utrecht mogelijk een goede oplossing om van je klachten af te komen. Wat is dry microneedling Utrecht? Microneedling Utrecht is een behandelmethode waarbij de fysiotherapeut door middel van een speciale techniek je spieren triggert, zodat spierverhardingen en verkrampingen snel en… Meer lezen »

Tips bij het kopen van een AED

Hoe belangrijk is een AED kopen nou eigenlijk? Dit is een vraag waarbij het antwoord zeker voor de hand ligt, want het aanwezig zijn van een AED kan levensbepalend zijn. Op het moment dat er iemand in uw omgeving hartproblemen krijgt en er geen AED aanwezig is, kan het misschien al te laat zijn op… Meer lezen »

Een gezonde uitstraling

Veel mensen worden ouder. Dit is een feit en hier moeten we blij mee zijn. Voor veel mensen is dit moeilijk te accepteren. Je gaat er namelijk op achter uit. Heel veel dingen die je vroeg kon worden een stukje lastiger en kan je tegenwoordig misschien zelfs niet meer. Vooral in de ochtend merk je… Meer lezen »

Wat is de oorzaak van donkere vlekken in het gezicht?

Wat je wilt weten over het verminderen van donkere vlekken in het gezicht Het hebben van donkere vlekken in het gezicht kan erg vervelend zijn. Omdat de vlekjes in het gezicht zitten zijn ze moeilijk te verbergen. Dit kan gevoelens van onzekerheid opwekken waardoor het lastig is om mee te leven. Het ontstaan van donkere… Meer lezen »

Manieren om pigmentvlekken te verminderen

Pigmentvlekken verminderen Pigmentvlekken verminderen – pigmentvlekken komen veel voor, vooral op latere leeftijd heeft iedereen er wel een keertje mee te maken. Pigmentvlekken gaan helaas niet vanzelf weer weg. Wanneer je ze eenmaal hebt, dan zullen ze bij je blijven en je niet meer laten gaan. Soms komt het voor dat er een pigmentvlek plots… Meer lezen »