GUTEX is de eerste stap naar duurzaamheid in uw nieuwbouwwoning

By | juli 4, 2018

Als u een nieuwbouwwoning op maat laat bouwen, is het verstandig dat u deze voorziet van GUTEX. Het bouwen van een nieuwe woning kost enorm veel tijd. Er moet van alles gebeuren. Denk hierbij aan het uitzoeken van een passende wijk, het proces van de loting en het invullen van de woonruimtes. Het fijne is dat er op die manier veel vrijheid is op het vlak van architectuur en bijvoorbeeld isolatie. Bent u betrokken bij het milieu en gaat u graag voor een duurzame kostenbesparing? Ga voor duurzaam én comfort met de nieuwe GUTEX houtvezelisolatie. Dit wordt onder andere aangeboden door isolatiespecialist Warmteplan. GUTEX houtvezelisolatie is duurzaam en inzetbaar voor zomerkoeling, warmte-isolatie, vochtregulatie en geluidsisolatie. Het is ecologisch, omdat er gebruik wordt gemaakt van biologisch hout.

Twee vliegen in één klap met cellulose isolatie

Met cellulose isolatie doet u een investering voor de lange termijn. Na enige tijd heeft u er veel baat bij om uw huis goed te laten isoleren. Met cellulose isolatie zorgt u voor een hoge thermische isolatiewaarde, maar heeft u ook direct isolatie van het geluid. Dat is uniek! Doorgaans moet er de keuze worden gemaakt tussen geluid en temperatuur, maar door deze oplossing heeft twee vliegen in één klap! Isolatiespecialist Warmteplan biedt cellulose isolatie aan en denkt graag met u mee. Op die manier krijgt u passend advies voor uw woon- of werkruimte en kunt u snel aan de slag in een fijn geïsoleerde ruimte!

Verweer u tegen vocht met GUTEX houtvezelisolatie

U kunt kosten besparen met GUTEX. Wist u dat? Dit product rekent af met vocht in huis. Dit probleem is uiterst vervelend. Vooral in oude gebouwen is vocht niet te voorkomen. Intern en extern vocht heeft invloed op de staat van het huis en uw levenskwaliteit. Te veel vocht kan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen. Isolatiespecialist Warmteplan biedt isolatieoplossingen met GUTEX houtvezelisolatie. Deze vorm van isolatie heeft een hoog vochtopnamevermogen, wat zorgt voor een goede vochtisolatie. Naast vochtisolatie pakt GUTEX houtvezelisolatie ook andere factoren aan. Koeling in de zomer, warmte in de winter en het isoleren van geluid, zijn enkele voorbeelden die deze veelzijdige houtvezels aanpakken. Een extra voordeel is dat het product bouwbiologisch niet belastend zijn, dus goed voor de gezondheid en het milieu!