Heeft u een hond met vleesallergie? De Acana brokken bieden uitkomst

By | augustus 21, 2018

Wilt u ook de beste voeding voor uw hond? Het kan lastig zijn dit te vinden wanneer uw hond allergisch is. Is uw hond allergisch voor vlees? Dogline biedt diverse brokken aan van het merk Acana. De Acana Pacifica brokken bestaan voor het grootste gedeelte uit vis, waardoor uw hond geen allergische reacties krijgt. De ingrediënten van dit voer zijn afkomstig van verse producten die dagelijks worden geleverd. Daarnaast is het voer rijk aan eiwitten, zodat uw hond alsnog alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Bekijk snel het assortiment van Dogline en vind de brokken die bij uw hond passen.

Kies bij Acana zelf het vleesgehalte in de brokken voor uw hond

Wist u dat veel hondenvoerproducenten tarwe en andere granen in het voer stoppen om een vol gevoel bij uw hond te bewerkstelligen? Dit terwijl honden eigenlijk helemaal geen granen nodig hebben. Toch bestaan deze brokken voor meer dan de helft aan producten zonder voedingswaarde. Zo mist uw hond belangrijke voedingswaarde. In de brokken van Acana zit altijd minstens 50% vlees of vis. U kiest zelf de samenstelling, het vleesgehalte en de soort brokken voor uw hond. Zo weet u zeker dat de voeding het best aansluit op de behoeften van uw hond. Brokken van Acana bestelt u eenvoudig en snel online bij Acana, de specialist voor al uw biologische en duurzame hondenvoeding.

Beloon het goede gedrag van uw hond met Acana brokken en snacks

Bent u bezig met puppytraining of leert u uw hond andere oefeningen aan? Voor het stimuleren van goed gedrag is het belonen van de hond belangrijk. In het assortiment van Dogline vindt u van het duurzame en biologische merk Acana diverse soorten brokken en snacks. Voer de brokken als dagelijks eten en vul dit aan met de snacks voor een evenwichtig eetpatroon. Het vlees in de brokken en snacks is vers verwerkt tot voedzame en gezonde voeding. Dit in tegenstelling tot veel reguliere merken die de brokken vullen met granen, die uw hond niet nodig heeft. Bekijk snel het assortiment van Dogline om passende Acana brokken en snacks aan te schaffen voor uw hond.