Categoriearchief: Hobby en vrije tijd

Verschillende type metaaldetectors

Het maakt een verschil uit of je als beginner start met een metaaldetector, of als gevorderde. De prijscategorie voor metaaldetectors loopt dan ook behoorlijk uit een. Wil je bijvoorbeeld voor je kind een metaaldetector kopen, dan kun je als beginneling het beste bij een huishoudwinkel als Blokker eens een kijkje nemen. Voor zo’n 20 tot… Meer lezen »

Alles wat je moet weten over veerbuksen en PCP buksen

Wat is een veerbuks Een veerbuks staan ook wel bekend als springer en die naam is goed te verklaren. Bij gebruik van een veerbuks ontstaat bij namelijk een terugslag. Voor dit type luchtbuks wordt gebruik gemaakt van een springveer of gasveer, waardoor je kunt spreken van een mechanische beweging. De zuiger in de veerbuksen wordt… Meer lezen »

Ontdek nieuwe meubeltrends bij Homemeubels.nl

Ontdek nieuwe meubeltrends bij homemeubels.nl! Ben jij onlangs verhuisd en heb je geen idee hoe je je nieuwe woning wil inrichten? Misschien ben je wel gewoon toe aan een nieuwe stijl in je huidige woning. Bij ons kun je dagelijks terecht voor de laatste moderne trends op het gebied van interieur, wonen en lifestyle! Heb… Meer lezen »

Paintballcentrum

Van de week was ik op zoek naar een paintball centrum. Mijn nichtje is binnenkort jarig. Ze is een fan van paintballen en we willen op haar feestje dat dus gaan doen, ookal heeft ze het nooit gedaan is het voor ons ook knap dat ze er fan van kan zijn. Onze familie wilt wel… Meer lezen »