Wikitopia
Image default
Mode en Kleding

Hoe groot moet je rugzak zijn?

Een rugzak mag nooit groter zijn dan nodig is. Dit is geen reistas en het is ook geen vervanging voor een draagtas. We hebben het hier over een dagrugzak: groot genoeg om alles te dragen wat je in een gewone dag nodig hebt, en niets anders. Als je een grote rugzak draagt, lijkt het alsof je op weg bent naar de tweede klas. Grootte is de sleutel: je hebt niets groter nodig dan bijvoorbeeld een capaciteit van 25 liter, afhankelijk van hoe groot je bent.

Een ander belangrijk punt dat je zal helpen om je rugzak er volwassen uit te laten zien, is om het minimalisme te behouden. Dat betekent geen gekke patronen, ten eerste, maar het betekent ook geen vreemde kenmerken. Stijl is natuurlijk cyclisch en persoonlijk, maar op dit moment zijn eenvoudige, onopgesmukte rugzakken in de mode. Technische of avontuurlijke rugzakken van ballistisch nylon zijn robuust, maar botsen met werkkleding; zelfs kenmerken als buitenboordmeshakken voor waterflessen zijn ongewoon in een modieuze rugzak. Understatement definieert de rugzak voor volwassenen. En krijg alsjeblieft geen rugzak met wieltjes. Als je een koffer wilt, neem dan een koffer. We hebben het hier over rugzakken.

Een kort woordje over prints: er zijn tegenwoordig heel leuke prints te vinden in rugzakland. En als je geest door een van hen wordt bewogen, geniet dan van je afdruk. Maar hou er wel rekening mee dat printstijlen sneller uit de mode raken en er vaak “jonger” uit kunnen zien dan je in een professioneel kantoor zou willen. Een goed compromis: veel moderne packs hebben een kleurgeblokkeerd ontwerp dat je wat unieker maakt, maar dat je eleganter zou moeten verouderen.

Ga je voor de hipster look? Als je werk het toelaat om jeans en sneakers te dragen, hoef je geen formele tas te nemen. Een Herschel rugzak, zoals de Heritage rugzak, is een van de iconen van de terugkomst van de eenvoudige rugzak trend.