Hoe kan ik mijn libido verhogen

door | januari 1, 2016

Hoe kan ik mijn libido verhogen

Elke man krijgt in zijn leven het moment waarop hij in een neerwaartse spiraal komt betreffende zijn liefdesleven. Vaak kom je er relatief laat achter. Hierdoor kan je relatie al mogelijk onder grote spanningen staan en zijn er allemaal andere aspecten in het leven die stuk voor stuk allemaal niet meer zo lekker lopen. Gelukkig is er altijd een oplossing om dit lage libido behoorlijk te verhogen.

Hoe herken ik een laag libido

Je kunt een te laag libido op verschillende manieren herkennen namelijk:

  • Je voelt je steeds vaker gespannen op het werk
  • Op het gebied van de liefde loopt het allemaal niet zo lekker.
  • Het lukt beter met de hand dan met je vrouw of vriendin.
  • Je voelt ook op het sociale vlak dat je niet meer zo lekker in de groep ligt bij je vrienden.
  • De promotie waar je al jaren na toe hebt gewerkt lijkt verder weg dan ooit.

Hoe kan ik mijn libido verhogen

Tips om het libido te verhogen

Wanneer je de volgende handige tips uit voert kun je zorgen dat je libido weer gestimuleerd wordt en daardoor automatisch wederom omhoog zal gaan.

1) Zorg voor minder stres in je leven, spreek de mogelijke spanningen op het werk eens uit met je collega’s of met je chef. 2) Problemen binnen je relatie blijven ontwijken, werkt gewoon niet langer. Maak ze bespreekbaar. Je zult je partner hiermee in vertrouwen moeten nemen. 3) Natuurlijk zijn privé momentjes een onderdeel van je leven, maar probeer deze te minimaliseren hierdoor stijgt je libido namelijk snel. 4) Blijf je toch in je vrienden groep mengen, als het echte vrienden zijn steunen ze je ook als je aangeeft dat het gewoon  weg even wat minder met je gaat. 5) Je kunt ook gebruik maken van een libido stimulans. Deze komen in tabletten, pilletjes of crèmes. Deze maken jou gevoeliger en prikkelbaar zodat je in de juiste stemming komt.

Enkele goede producten om het libido te verhogen:

1. Libido 7 –  dit product zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je een stevige en langere krijgt. Je zult binnen no-time weer volop presteren. 

2. Libido Gold – Dit is ook een top product. Het zorgt in ongeveer 2 a 3 weken dat je libido weer op een goed peil staat, omdat je steeds vaker zin erin krijgt.

Bedankt voor het lezen van Hoe kan ik mijn libido verhogen

Intieme verjonging

Intieme verjonging in de vorm van een schaamlipcorrectie is iets dat veel vrouwen overwegen. De oorzaak van dat alles minder strak is zoals vroeger heeft onder andere te maken met het krijgen van kinderen, extreem veel afvallen en gewichtstoename. Er zijn tegenwoordig verschillende methodes die zeker het overwegen waard zijn, zoals:

1. Labiacorrectie: een correctie waarbij je onder het mest moet, wordt aangeboden in veel cosmetische ziekenhuizen. De behandeling is wel vrij ingrijpend en vrij prijzig. De meeste mensen zijn wel super tevreden na de behandeling en herstelperiode.
2. V-Tight: een gel die je twee keer per dag aanbrengt voor gedurende een aantal weken. De behandeling doet geen pijn, is niet duur en geeft goede resultaten. Daarnaast heb je aan 1 a 2 verpakkingen meer dan voldoende.
3. Schaamlipcorrectie: heb je last van uitstekende flapjes en vind je storend omdat je ongemakken van ondervindt? Dan kun je jezelf zeker eens verdiepen in een schaamlipcorretie.
3. Bekkenbodemspieroefeningen: wanneer je deze oefeningen doet dan zul je al vrij snel merken dat je spieren sterker worden. Hierdoor kun je meer druk uitoefenen tijdens een vrijpartij en merk je dat je met een beetje training ook een heel stuk komt.

http://www.testosteronbooster.nl/