Category Archives: Horeca

Dankzij een contract verloopt het onderhoud aan uw koffiemachine optimaal

U kunt bij een onafhankelijke serviceprovider uitstekend terecht voor onderhoud en reparatie van de koffiemachine. Bij de specialist heeft u daarvoor keuze uit verschillende onderhoudscontracten. Met dit contract weet u zeker dat als u een storing meldt, deze binnen 24 uur wordt behandeld. Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit?… Read More »

Geef een onvergetelijk feest op dé feestlocatie in de regio Vlaardingen

U heeft iets speciaals te vieren en dat wilt u met familie en vrienden op een ideale feestlocatie. Hoppe Schiedam heeft een feestlocatie in een historisch pand nabij Vlaardingen. Voortreffelijk qua ligging, gratis parkeergelegenheid en een sfeervolle ambiance: uw dag zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw familie en vrienden. Wat voor gelegenheid u ook… Read More »

Genieten op het terras, zonder gemene stekende vliegen ? De dazenval pakt dazen en bijtende horzels!

Genieten op het terras, zonder gemene stekende vliegen ? De dazenval pakt dazen en bijtende horzels! Heeft u er ook zo’n last van wanneer de zomer weer begint? U zit lekker te genieten op het terras en vervolgens wordt je gebeten door een daas. Waardoor er een rode bult op je lichaam ontstaat als gevolg… Read More »