Wikitopia
Image default
Management

interactieve disc team training met een kledingadvies

Waarom Disc team training gecombineerd met een kledingadvies?

Op zoek naar een leerzame teamactiviteit, waarbij teamontwikkeling centraal staat? Kijk dan eens uit naar de training team performance van LifeStyle by yv’s. In de training wordt de psychometrische disc analyse gecombineerd met een kledingadvies. Voor meer uitleg over deze disc team training moet je zeker even verder lezen.

DISC team training voor teameffectiviteit

Wat bepaald de effectiviteit van een team? De onderlinge communicatie, toch? Dus hoe essentieel is het niet dat deze zonder ruis verloopt? Juist, ja! Heel essentieel! En precies op het creëren van onderlinge communicatie zonder dat er sprake is van ruis, daar speelt de DISC team training perfect op in. En hoe zit dat dan met het kedingadvies? Welke functie heeft dat binnen de training teameffectiviteit?

Kledingadvies kan niet zonder kleur

De verbindende schakel tussen disc en een kleuradvies is het belang van kleur. Bij een DISC profiel wordt aan de hand van kleuren de typeringen weergegeven. En bij een kledingadvies maakt kleur, naast stijl, onderdeel uit van het complete kledingadvies. Een DISC profiel bevat de kleuren:

  • Rood
  • Geel
  • Groen
  • Blauw

Een kledingadvies heeft natuurlijk veel meer kleurmogelijkheden. Maar daar gaat het hier niet om. Met een DISC team training in combinatie met een kledingadvies wordt de innerlijke en uiterlijke mens met elkaar verbonden en dat maakt deze training zo krachting.

DISC profiel, hoe zit dat met die kleuren?

Door het invullen van een vragenlijst van ongeveer 20 minuten krijg je een eigen, persoonlijk DISC profiel. Dit profiel geeft je inzicht in de persoonlijke communicatiestijl. Aan deze stijl herkennen anderen je en maakt je uniek. Een disc profiel maakt onderdeel uit van de disc team training en ik kan deze training dan ook aan iedereen aanraden.

http://style-by-yvs.nl/lifestyle-by-yvs/