Category Archives: Internet

Wat doet een AED met je hart?

De AED kan levens redden! Een AED is tegenwoordig een essentiëel hulpmiddel voor de volksgezondheid. Het is daarom belangrijk dat openbare plaatsen zijn uitgerust met zo’n AED. Ze mogen worden gebruikt door professionals maar ook door het grote publiek.   Wat doet een AED met je hart?   Automatische AED’s zijn volledig automatische defibrillators en… Read More »

Het afsluiten van de juiste internet contract

Internet verbinding is iets waar we totaal niet meer zonder kunnen. Het verbindt ons niet alleen met elkaar, maar maakt het ook voor ons mogelijk om dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Zo kun je bij het studeren de nodige informatie op het internet opzoeken of je voorbereiden voor je volgende meeting op het werk. Ondanks… Read More »

Hoe duur moet uw zakelijke webhosting zijn?

Wanneer mensen denken aan goedkope zakelijke webhosting, zouden sommigen er achteloos van uitgaan dat de dienst misschien niet boven de maat is, maar dit is niet altijd het geval. Zelfs wanneer op een laag budget, zijn er zakelijke hosting plannen die compatibel zijn met uw financiële mogelijkheden. Bovendien zou je verbaasd zijn om te zien… Read More »