Kies uit verschillende gerechten in het pannenkoekenhuis in Brabant

By | mei 31, 2018

Van lunchgerechten tot aan een diner. In een pannenkoekenrestaurant kan het allemaal. Bent u een echte zoetekauw? Houdt u juist meer van hartig? Of wilt u het liefst allebei? Wanneer u pannenkoeken wilt gaan eten bij een pannenkoekenhuis in Brabant, dan wilt u natuurlijk wel een ruime keuze hebben. Bij Hèt Pannekoeckershuys, vindt u een uitgebreide menukaart. Zo kiest u voor pannenkoeken met fruit en poedersuiker of voor pannenkoeken met groenten en kaas. Probeer ook eens de heerlijke lunchgerechten, hapjes, voorgerechten en nagerechten. En zoekt u nog iets lekkers voor de kinderen? Met de uitgebreide kinderkaart, waarop gerechten als het ‘prinsessenmenu’ en het ‘riddermenu’ zijn opgenomen, worden ook zij niet vergeten. Eet smakelijk!

Pannenkoekenhuis in Brabant uitermate geschikt voor kinderfeestjes en grote groepen

Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis met binnen- en buitenspeeltuin? Zoek dan niet verder! Organiseert u binnenkort een kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Of staat er een familiedag of vriendenuitje op de planning? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een leuke locatie om de dag door te komen of lekker te eten. Bij Hèt Pannekoeckershuys bent u aan het juiste adres. Dit pannenkoekenhuis in Brabant biedt uitstekende mogelijkheden voor kinderfeestjes en grote groepen. Zo zijn er verschillende themafeestjes voor kinderen te kiezen en kunnen zij zich vermaken in de grote speeltuin of op het buitenterrein. Voor groepen zijn bij het pannenkoekenhuis in Brabant verschillende arrangementen samengesteld. Alles om een fantastische dag te beleven!

Geniet van lekker weer in de zomer op het terras van het Pannenkoekenhuis in Brabant

Een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Lijkt u dat wel wat? De zomer komt er weer aan! Zodra het lekker weer is in Nederland, willen we hier natuurlijk direct van genieten. Binnen eten is er niet meer bij! Wilt u een keer lekker uit eten, maar wel heerlijk kunnen genieten van het lekkere weer? Bij Hèt Pannekoeckershuys vindt u een uitgebreide menukaart. Het grote voordeel? De pannenkoekenspecialist beschikt over een ruim terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Voor de kinderen is er genoeg te beleven in de grote speeltuin of op het fijne buitenterrein en ook volwassenen kunnen heerlijk genieten. En valt er dan toch een drupje regen? Het restaurant van het pannenkoekenhuis in Brabant is ook erg gezellig.