Kom tot rust op de camping en vier feest op Appelpop

By | juni 12, 2018

Tot rust komen in een prachtig natuurgebied? In dat geval is een campingbezoek het overwegen waard. Recreatieoord In den Boomgaard is gelegen in een prachtige omgeving, tussen de grote rivieren in het Rivierenland. Geniet van een beetje rust op de camping na een drukke dag op het terrein van Appelpop. Wilt u tijdens het festival eens een dagje rust, of wilt u na het festival helemaal tot rust komen? In de omgeving maakt u prachtige fiets- en wandeltochten. Struin over dijken en door de uiterwaarden en ontdek de prachtige kleine dorpjes in de omgeving. U kunt op Recreatieoord In den Boomgaard terecht voor de mooiste fiets- en wandelroutes, die vaak bij de camping beginnen. Regelmatig worden er ook toertochten op de fiets en wandeltochten georganiseerd.

Genoten op de camping tijdens Appelpop?

Bij Recreatieoord In den Boomgaard geniet u het hele jaar door. Ook tijdens een festival. Verblijft u ieder jaar op camping In den Boomgaard tijdens Appelpop? En bevalt het verblijf op het recreatieoord u wel? Kom het hele jaar door genieten op het park. Tijdens het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Van talentenjachten tot een heuse zwemvierdaagse in het natuurzwembad. Ook leuk is ‘Kruidenkriebels’. Op deze middag gaan kinderen onder begeleiding in de omgeving op zoek naar heerlijke kruiden, waarvan vervolgens iets lekkers wordt gekookt. Altijd weer een belevenis waar de kinderen met plezier op terugkijken. Dus ook buiten Appelpop is er voor jong en oud genoeg te beleven op Recreatieoord In den Boomgaard. Kom het ontdekken!

Van alles te doen op de camping, ook tijdens Appelpop

Voor jong én oud is er meer dan genoeg te beleven. Met wie trekt u erop uit? Appelpop is een festival waar jaarlijks vele duizenden bezoekers op afkomen. Dat betekent ook veel drukte op het festivalterrein. Om even aan de drukte te ontsnappen, is een verblijf op de camping tijdens Appelpop heerlijk. Wanneer de drukte u even te veel wordt, kunt u naar de camping teruggaan en even rustig een boekje lezen bij uw tent of (sta)caravan. Ook kunt u een frisse duik nemen in het natuurzwembad of een bezoek brengen aan het aquapark van Recreatieoord In den Boomgaard. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Toe aan wat meer actie? In het natuurbad van Recreatieoord In den Boomgaard kunt u zelfs duiken en vissen! Geniet van het prachtige uitzicht boven én onder water!