Krijg advies over de horecakleding voor uw etablissement

By | juli 26, 2018

Wat voor horeca kleding u draagt, dat is afhankelijk van uw zaak. De ober in een trendy cocktailbar ziet er namelijk anders uit dan die in een sterrenrestaurant. Bij Segers heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding. En maak de horeca kleding af met accessoires zoals petten, elastische bretels en bandanamutsen. Wat voor kleding sluit het beste aan bij uw horecaonderneming? Het team van Segers bespreekt graag met u de mogelijkheden en biedt, persoonlijk advies in de showroom in Breda.

Straal de juiste sfeer uit met een horeca schort

Overal in uw horecazaak moet uw personeel er goed uitzien. Uw gasten hebben natuurlijk ook een mening over uw bedrijfskleding. Een horeca schort helpt het juiste gevoel over te brengen in uw restaurant.  En dat is precies de reden waarom u kiest voor horeca kleding van Segers Horeca Kleding. Kies uit een divers aanbod zoals linnen, lederen, denim, plastic of tricot horeca schorten. Daarnaast zijn de schorten van alle gemakken voorzien. De nekbanden zijn verstelbaar, de schorten zijn voorzien van zakken en zijn makkelijk te knopen met een lus. Een korte sloof, lange sloof of traditioneel schort. De keuze is aan u.

Ambachtelijke horeca kleding sinds 1943

De representatieve bedrijfskleding, zoals de diverse schorten van Segers Horeca Kleding, wordt gemaakt sinds 1943. In dat jaar is het familiebedrijf gestart. De horeca, hotels en de zorg profiteren al sindsdien van de beste kleding voor hun personeel. Voor tal van sectoren is de bedrijfskleding, zoals horeca kleding geschikt. En wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een divers aanbod. Ga voor een eigentijdse uitstraling met een lederen horeca schort, voor een chique uitstraling met een kostuum of kies voor een marine-wit gestreepte sloof voor uw beachclub. Bekijk het aanbod in de webshop, of plan een afspraak met het team van Segers in de showroom in.