Wikitopia
Image default
Verbouwen

Laat groutinjectie uitvoeren door een specialist

Wilt u graag een groutinjectie laten uitvoeren? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een specialist op het gebied van verankeringen en funderingstechnieken. U zit dan zeker goed bij De Vries Titan. Dit bedrijf doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de diensten, bijvoorbeeld bij het uit laten voeren van een groutinjectie.

Hoe wordt een anker gemaakt?

Mocht u een groutinjectie willen laten uitvoeren? Dan wilt u natuurlijk weten hoe deze ankers worden gemaakt. Een anker die gemaakt is van grout, is een mengsel van water en cement. In de verhouding is dat 20 kilogram water en 50 kilogram cement. Daar worden dan eventuele hulpstoffen in gestopt om dit mengsel uit te harden, maar ook waterdicht te maken. Met behulp van een stalen staaf of een bundel van voorspandraden die aan het einde in een cilinder worden aangebracht, zal de anker sterker worden. Deze cilinder is van grout. Door grout te gebruiken zal de fundering nog sterker worden, het water tegenhouden en zal het verzakkingen opheffen. De groutinjectieankers kunnen tijdelijk of permanent worden toegepast. U vind ze onder meer in grond- en waterkerende constructies. Hierbij kunt u denken aan damwanden, kademuren, landhoofden en bouwkuipen.

Kies voor de groutinjectieankers van dit bedrijf

Wilt u graag een groutinjectie laten maken door een gespecialiseerd bedrijf? Kies dan voor De Vries Titan. Dit bedrijf heeft ruime ervaring in het maken van groutinjectieankers van hoogwaardige kwaliteit. Dat maakt dit bedrijf uw ideale partner. Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? Neem dan contact op met dit bedrijf en vraag meer informatie over hun dienstverlening. Het is tevens mogelijk om een offerte aan te vragen. Mocht u meer willen weten over de diensten van dit bedrijf, is het ook raadzaam om hun website te bezoeken. Hier vindt u zeker meer informatie over het laten maken van een groutinjectie.

https://devriestitan.nl/