Wikitopia
Image default
Gezondheid

Oorzaak en oplossingen voor Erectieproblemen

Oorzaak erectieproblemen

Erectieproblemen is een alomvattende term voor klachten die duiden op het niet krijgen van een erectie, of deze niet in stand kunnen houden. Ook valt te vroeg ejaculeren hieronder. Gelukkig zijn er tal van oplossingen en is de oorzaak vaak onschuldig. Echter hoe langer je wacht met actie ondernemen, hoe langer het kan duren voordat de erectieproblemen ook echt daadwerkelijk weggaan. Onderneem dus op tijd actie en loop niet te lang met de klachten door. Hieronder de meestvoorkomende oorzaken.

  • Slechte doorbloeding: een slechte doorbloeding staat stipt op nummer 1 en dat is niet voor niets. Een slechte doorbloeding naar de geslachtsdelen kan door van alles en nog wat komen. Vaak komt dit probleem voor bij mensen met overgewicht. Wanneer je denkt dat dit bij jou ook aan de hand is, maak dan een afspraak bij de dokter en leg het probleem voor.
  • Overgewicht en weinig beweging: het hebben van overgewicht komt in de meeste gevallen door te weinig beweging en te veel eten. Belangrijke tip is om nooit meer te eten dan dat je verbruikt.
  • Ziekte en pijnklachten: in tijden van ziekte is het niet zo heel gek dat je eventueel last krijgt van erectieproblemen. Ga in dit geval naar de huisarts en bespreek eventueel de mogelijkheden. Pijnklachten zijn vaak erg vervelend en hebben vaak grote invloed op de geslachtsorganen. Wanneer de dokter niets meer voor je kan doen, kan een erectiepil wel uitkomst bieden. Let op: wanneer je iets op dokersrecept slikt tegen de pijn, is het vereist om eerst met de huisarts te overleggen of dit mogelijk is. Het kan namelijk zo zijn dat de erectiepil de werking van verstoort of andersom. Informeren kan gewoon telefonisch. Houd het merk en de ingrediëntenlijst wel bij de hand.

Welke erectiepillen werken goed?

Libidoxl.nl

Speciaal voor vrouwen

Help ik wil een schaamlipcorrectie maar geen operatie ondergaan. Dan biedt V-tight de oplossing.

http://libidoplaza.nl

Gerelateerde artikelen

Wil je Microneedling Utrecht uitproberen?

Tips bij het kiezen van de juiste ziektekostenverzekering

Tips bij het kopen van een AED