Organiseer een geslaagd feest met een make-up cursus nabij Rotterdam

By | augustus 31, 2018

Jij geeft binnenkort een feest voor je familie en vrienden. Wil je iets origineels organiseren? Ga voor het ‘Looking Good-event’, een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Tijdens dit event staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Hoe? VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, advies, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.

Je medewerkers zien er altijd representatief uit dankzij deze make-up workshop bij u in Rotterdam

Als je beschikt over een eigen onderneming, kies je voor medewerkers die bij je bedrijf passen. Je wilt dat ze er netjes en representatief uitzien, omdat ze het visitekaartje van je onderneming zijn. Met onze make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. VisagieWorkshops.nl maakt een training op maat voor alle medewerkers. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche heeft VisagieWorkshops meerdere cursussen ontwikkeld die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor vrijgezellendag, bedrijfsuitje of vriendendag en uiteraard nog veel meer.

Je vrijgezellenfeestje wordt pas echt een succes met deze make-up workshop in Rotterdam en daarbuiten

Binnenkort vindt de mooiste dag van het leven van een vriendin plaats: de bruiloft. Daarvoor wil je dat er een leuk vrijgezellenfeest plaatsvindt. Je kan je vriendin de hele dag voor schut laten lopen in een grote stad als Rotterdam, maar je kan er ook voor kiezen om er samen een leuke en leerzame dag van te maken met een make-up cursus of workshop van VisagieWorkshops! Hier leren jullie onder andere hoe je een natuurlijke basis aanbrengt en hoe je kan shapen met blush. Daarnaast leg je de aandacht op de ogen met een subtiele look en leer je ook hoe je je lippen mooi op kan maken. Het vrijgezellenfeestje is bij voorbaat al geslaagd!