Paintball in Brabant én daarna uitgebreid eten? Schiet mij maar lek!

By | november 21, 2017

Paintball is niet alleen een leuke activiteit, het draagt ook nog eens bij aan het saamhorigheidsgevoel. Daarna samen lekker uitgebreid gaan eten ook. De Hooghei is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje om deze bovengenoemde redenen. U bent met een lastige taak opgezadeld. Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? U kunt kiezen uit verschillende arrangementen; er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.

Paintball naast partycentrum in Brabant geschikt voor iedere gelegenheid

Staat er binnenkort een verjaardag, of een gezellig vriendenuitje op de planning, maar heeft u nog geen concreet idee om dit te vieren? Kom dan kijken bij De Hooghei. Wat dacht u van een outdoor activiteit, zoals paintball in Brabant? Daag uw gasten uit om de strijd met elkaar aan te gaan in een bosrijke omgeving. U kunt er zelfs voor kiezen om ’s nachts paintball te spelen; dat maakt het spel nog spannender. Wilt u na het paintballen of spelen van een andere outdoor activiteit nog een dansje maken op de dansvloer? Kom dan paintballen bij partycentrum De Hooghei, hèt adres voor de meest bijzondere en actieve feestjes.

Paintball Brabant leuk voor kinderfeestjes

Paintball in Brabant, het is voor mensen van alle leeftijden een leuke activiteit. Maar is dat dan wel veilig voor kinderen? Wel als u daarvoor naar De Hooghei komt. U heeft ‘ja’ gezegd, maar eigenlijk heeft u geen idee waarmee u de kinderen moet vermaken. Heeft u al eens aan outdoor activiteiten zoals paintball in Brabant gedacht? Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee.