Wikitopia
Image default
Hobby en vrije tijd

Paintballcentrum

Van de week was ik op zoek naar een paintball centrum. Mijn nichtje is binnenkort jarig. Ze is een fan van paintballen en we willen op haar feestje dat dus gaan doen, ookal heeft ze het nooit gedaan is het voor ons ook knap dat ze er fan van kan zijn. Onze familie wilt wel een leuke verrassing voor haar maken en een echt feest hebben. We willen dus een echt kinderfeest organiseren. We hopen natuurlijk dat ons nichtje dit leuk gaat vinden aangezien we eerst niet eens wisten of dit wel kon. De vriendinnetjes van mijn nichtje wonen redelijk ver uit elkaar omdat mijn oom en tante laatst zijn verhuisd. Het was voor ons dus ook een hele uitdaging om alle vriendinnetjes van mijn nichtje alsnog uit te kunnen nodigen, gelukkig is het ons wel gelukt.

Kinderpaintball

We gaan dus voor ons nichtje een kinderfeestje organiseren, graag willen we kinderpaintball doen. We hebben veel paintball centrums bekeken op internet. De meeste bieden niet echt een compleet kinderfeest aan, wat natuurlijk erg jammer is. Op eens hebben we een mooie paintballcentrum in Gelderland gevonden waar zij inderdaad een kinderfeest in het assortiment hadden. Het was iets duurder dan een gewone, maar wel super leuk. Met een eigen groep paintballen en het was inclusief drankjes na afloop. Hoe vet is dat? Tijdens de laatste ronde kon iedereen op elkaar schieten i.p.v. in teams. Super gezellig.

Paintballfeestje

We hadden ons paintballfeestje helemaal in elkaar. Daarvoor hebben we besloten om te gaan eten ergens in de buurt en hebben we de hele dag leuk paintball gespeeld. Jawel, ook wij mochten zeker mee doen. Uiteraard wel met kinderpaintballgeweren.

Mocht jij nou ook een kinderfeest willen organiseren, en is paintball wel uitdagend voor jou of je kind? Dan raad ik jou kinderpaintball aan bij Paintballcentrum De Unit in Ede! Er zijn verschillende arrangementen ter beschikking en je krijgt er hoe dan ook zeker veel plezier! Waarom zou je dus niet gaan? Laat je reactie achter als je ook je kinderfeestje hebt gehouden bij Paintballcentrum de Unit!