Categoriearchief: Telefonie

Thuiswerkers houden contact met 3CX telefoonsoftware

Was thuiswerken al bezig aan een opmars, door de huidige pandemie is het in een stroomversnelling geraakt. En het ziet er naar uit dat voor veel mensen thuiswerken blijvend is, ook als straks de maatregelen worden opgeheven. Belangrijk zijn hierbij de technische faciliteiten waaronder de communicatiemiddelen. Zowel voor de communicatie met klanten als voor de… Meer lezen »

Alles over iphone reparaties in Etten-leur

Alles over iphone reparaties in Etten-leur Je woont in Etten-Leur en je hebt je iPhone laten vallen? Wat nu?! Helaas zijn iPhones al sinds het allereerste model erg gevoelig voor valschade. Middels de glazen schermen en vaak ook behuizing wil het nog al eens gebeuren dat een iPhone het er na de val niet zonder… Meer lezen »

Telefoonfraude blijft toenemen

Uit onderzoek van het bedrijf achter telefoonnummerzoeken.net is gebleken dat de telefoonfraude het afgelopen jaar enorm is toegenomen. Telefoonfraudeurs bellen dagelijks mensen met een verhaal. Hierbij wordt misbruik gemaakt van het bedrijf Microsoft. De oplichters bellen vanuit de naam van dit bedrijf, maar zijn uiteindelijk uit op geld.  Dit kun je bijvoorbeeld zien bij dit… Meer lezen »

Welke dekking moet ik kiezen bij welke provider?

Welke dekking moet ik kiezen bij welke provider? Als je op zoek gaat naar een nieuw mobiel abonnement dan is het zekers zo fijn om te weten welke provider nu de beste dekking heeft. Steeds meer mensen maken regelmatig gebruik van het internet, prive als zakelijk. Gelukkig hebben de meeste providers een landelijke dekking en… Meer lezen »