Category Archives: Toerisme

Bedrijfsuitje Utrecht: voor een teamgevoel dat wél sterker is dan de fundering van Hoog Catharijne!

Uw personeel, en de samenwerking tussen uw mensen bepaalt voor een groot deel de stabiliteit van het bedrijf. Het is de fundering waarop u verder bouwt. Tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht leert men elkaar buiten de werkvloer beter kennen, wat de samenwerking bevordert. Om deze samenwerking nog meer te verbeteren, kunt u ook kiezen voor… Read More »

Na een feest overnachten in een hotel in Breda

Heeft u een feest en wilt u daarna graag overnachten in een hotel in Breda? Dat kan uitstekend bij Hotel Princeville Breda. Het hotel in Breda is geschikt voor diverse gelegenheden. Hierbij kan gedacht worden aan feesten en partijen, vrijgezellenfeesten, vergaderingen, jubilea en nog veel meer. Ook kan er gebruik worden gemaakt van fitness. Door… Read More »

Een goed bereikbare locatie voor een vergadering: hotel in Breda

Hotel Princeville Breda is een goed bereikbare locatie en uitstekend geschikt voor een vergadering. Ideaal als mensen van ver en verschillende richtingen moeten komen. Niet alleen moet er een vergaderzaal geregeld worden, maar ook een degelijke verblijfplaats. Het liefst moet de locatie ook makkelijk bereikbaar zijn. Hotel Princeville kan een uitkomst zijn. Dit hotel, dat… Read More »