Category Archives: Tuin en buitenleven

Ontdek de voordelen van elektrisch werkende terrasverwarmer

Wat weet u eigenlijk van terrasverwarmers? Dat ze bijvoorbeeld elektrisch kunnen werken of op gas? Wat zijn nu eigenlijk de voornaamste verschillen en de voordelen van een elektrische terrasverwarmer? Een terrasverwarmer is ideaal om uw eigen terras, overkapping, veranda of balkon mee te verwarmen. Doorgaans volstaat één verwarmer hiervoor. De toestellen zijn compact, zodat dit… Read More »

Comfortabele loungesets van Suns

Wilt u ook genieten van de zomer in uw tuin? Geschikt tuinmeubilair maakt uw tuinbeleving tot een onvergetelijke ervaring. Geniet van heerlijke stoelen en kom tot rust in uw eigen omgeving. Waarom investeren in tuinmeubilair? Lees gauw verder waarom onze loungesets een echte aanrader zijn voor iedere tuin. Maakt uw tuin helemaal af met het… Read More »

Graszaad of een grasmat?

Wanneer je gras in je tuin wilt hebben voor een mooi gazon is het belangrijk om te weten waar je deze gaat maken. Een goede grasmat heeft volop zon nodig en ook voldoende luchtige en humusrijke grond welke het hemelwater snel kan verwerken. Onder bomen zie je vaak snel veel onkruid en mossen door de… Read More »