Categoriearchief: Vakantie

Glamping bij de stad

Als iedereen waarmee je op vakantie houdt van de bergen houdt, is het simpel: je gaat naar de bergen. Is het de zee die jullie allemaal lokt? Dan wordt het een strandvakantie. Maar soms is het niet zo simpel. Misschien merk je zelf wel dat er niet één soort omgeving is die je trekt. Het… Meer lezen »

Glamping met kinderen

Ga je op vakantie met het hele gezin? Dan zoek je een bestemming waar de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Want als de kinderen het leuk hebben, dan hebben de ouders het leuk. De perfecte vakantie met kinderen is op een plek waar voldoende leuke activiteiten zijn om samen te ondernemen, maar waar de… Meer lezen »

Naar de camping in Zuid-Frankrijk

Maximá deed ooit onderzoek naar de aard van de Nederlander. Zij concludeerde dat dé Nederlander niet bestaat. Daarbij zag ze echter iets over het hoofd. Want wij Nederlanders zijn dól op kamperen. Het liefst in Frankrijk. Vooral Zuid-Frankrijk is erg populair. In grote getalen trekken wij Nederlanders naar Zuid-Frankrijk om daar twee of drie weken… Meer lezen »

Glamping op de Sallandse Heuvelrug

In het oosten van Nederland, in de omgeving van Hellendoorn en Holten, ligt een prachtig stukje Nederlandse natuur. De Sallandse Heuvelrug is zo bijzonder, dat een gebied van 35 vierkante kilometer is uitgeroepen tot Nationaal Park. De Sallandse Heuvelrug staat bekend om haar schijnbaar eindeloze heidevelden en trekt bezoekers van heinde en verre. Paradijs voor… Meer lezen »

5 dingen die je niet mag missen in Porto, Portugal!

Porto is de nieuwe trendy bestemming voor een stedentrip of vakantie met het gezin of met z’n tweetjes! Deze stad is pittoresk, dynamisch en relatief een stuk minder toeristisch dan de hoofdstad, Lissabon, waardoor het dé perfecte bestemming is voor je volgende vakantie of stedentrip. Helaas kost het vervoer, huisvesting, restaurants en andere bezoeken vaak veel geld. Maar… Meer lezen »

Bijkomen op een droomeiland!

Heb je behoefte aan zon, zee en strand? All over Tours kan een fantastische vakantie Bora Bora voor jou regelen. Bora Bora ligt tussen Zuid-Amerika en Australië in. Het wordt vaak in één adem genoemd met Moorea en Tahiti. Alle drie de eilanden vallen onder Frans-Polynesië. Bora Bora bestaat uit een lagune -met daaromheen een… Meer lezen »

Tips voor auto huren in curacao

U verplaatsen op Curaçao kan een uitdaging zijn, taxi’s zijn duur en de wegen zijn niet hetzelfde als thuis. In dit blog vindt u de beste tips voor autoverhuur en rijden op Curacao! Een auto huren en rijden op Curaçao is een geweldige en goedkope manier om het eiland te zien. Taxi’s op Curacao zijn… Meer lezen »

Rondreis Israël, de ideale manier om het land te ontdekken

De ideale manier om veel van Israël te kunnen zien en ervaren, is natuurlijk het maken van een prachtige rondreis door Israël. Op deze manier zul je verschillende steden en dorpjes aandoen en de mooiste bezienswaardigheden bezichtigen. Wanneer je avontuurlijk bent ingesteld kun je bij veel van de rondreizen door Israël die door Israël Idoed… Meer lezen »

Eten in Sunny Beach

Het lekkerste eten in Sunny Beach 
 De prijzen van maaltijden in Sunny Beach variëren van zeer goedkoop tot redelijk duur. Er is voor ieder wat wils en voor elk budget. Goedkope maaltijden betekent niet automatisch een slechte restaurant, soms kan goedkoop ook een heerlijke maaltijd van een goed restaurant betekenen. Wij hebben een verzameling… Meer lezen »