Category Archives: Vakantie

5 dingen die je niet mag missen in Porto, Portugal!

Porto is de nieuwe trendy bestemming voor een stedentrip of vakantie met het gezin of met z’n tweetjes! Deze stad is pittoresk, dynamisch en relatief een stuk minder toeristisch dan de hoofdstad, Lissabon, waardoor het dé perfecte bestemming is voor je volgende vakantie of stedentrip. Helaas kost het vervoer, huisvesting, restaurants en andere bezoeken vaak veel geld. Maar… Read More »

Bijkomen op een droomeiland!

Heb je behoefte aan zon, zee en strand? All over Tours kan een fantastische vakantie Bora Bora voor jou regelen. Bora Bora ligt tussen Zuid-Amerika en Australië in. Het wordt vaak in één adem genoemd met Moorea en Tahiti. Alle drie de eilanden vallen onder Frans-Polynesië. Bora Bora bestaat uit een lagune -met daaromheen een… Read More »

Tips voor auto huren in curacao

U verplaatsen op Curaçao kan een uitdaging zijn, taxi’s zijn duur en de wegen zijn niet hetzelfde als thuis. In dit blog vindt u de beste tips voor autoverhuur en rijden op Curacao! Een auto huren en rijden op Curaçao is een geweldige en goedkope manier om het eiland te zien. Taxi’s op Curacao zijn… Read More »

Ontdek prachtige landschappen tijdens een rondreis in Namibië

Een rondreis door Namibië is een wild avontuur met prachtige landschappen. Met een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en spot u tal van wilde dieren. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden… Read More »

Vanuit een hotel op Texel is veel te ondernemen

Texel is meer dan alleen een mooi eiland. Het is een eiland met schitterende natuur, lange stranden en veel historie. Kom zelf eens naar Texel en verblijf in een prachtig hotel als Op Diek. Geniet van de faciliteiten van het hotel op Texel en relax in de sauna. Is het strandweer? Leg je handdoekje neer… Read More »

Kom tot rust op de camping en vier feest op Appelpop

Tot rust komen in een prachtig natuurgebied? In dat geval is een campingbezoek het overwegen waard. Recreatieoord In den Boomgaard is gelegen in een prachtige omgeving, tussen de grote rivieren in het Rivierenland. Geniet van een beetje rust op de camping na een drukke dag op het terrein van Appelpop. Wilt u tijdens het festival… Read More »

Rondreis langs de westkust van Amerika, door Florida of toch een citytrip?

Wil je een Amerika ontdekken en een rondreis maken langs de westkust? Gaat jouw voorkeur uit naar een rondreis door Florida? Of kies je toch voor een citytrip? Wat je wensen ook zijn: American Vacation zorgt ervoor dat jij een onvergetelijke vakantie beleeft. Deze reisspecialist biedt citytrips aan naar onder andere Washington, Chicago, Las Vegas,… Read More »

Ga goed van start door een backpack te kopen

Wat voor vakantie u ook gaat plannen. In alle gevallen is het belangrijk goed voorbereid te zijn. Overweegt u om een meerdaagse hike te ondernemen waarvan u weet dat het zwaar wordt? Koop hiervoor het juiste materiaal en start goed aan uw tocht. U wilt immers geen blaren oplopen of halverwege opgeven omdat u niet… Read More »