Categoriearchief: Verbouwen

Heeft u voor pvc-vloeren in uw woning in Noord-Brabant een vloerrenovatie nodig?

Wanneer u graag pvc-vloeren in Noord-Brabant wilt laten leggen, is het belangrijk om erbij stil te staan dat er eventueel ook een vloerrenovatie nodig is. Het leggen van een pvc-vloer voert u in principe zelf uit, maar een vloerrenovatie laat u het beste door een specialist doen. Hiervoor neemt u contact opnemen met Van der… Meer lezen »

Wanneer kiest u het best voor drainage mortel?

Drainage mortel zorgt voor goede afwatering en is tegelijkertijd een stevige ondergrond. Het is een mix van fijne split en cement die dus de voordelen van beide onderdelen heeft. Door deze handige eigenschappen is dit soort mortel de perfecte ondergrond voor een terras of om aan te brengen tussen zandbed en straatwerk. Maar natuurlijk is… Meer lezen »

Kies ervoor om uw houten kozijnen online te bestellen bij deze specialist

Bent u toe aan een nieuw houten kozijn? Bijvoorbeeld omdat u net verhuisd bent naar een nieuwe woning, of omdat de kozijnen van uw huidige woning toe zijn aan vervanging? In beide gevallen kunt u ervoor kiezen om uw houten kozijnen online te bestellen bij Kozijnenbesteller.nl. Al vele klanten hebben hier naar volle tevredenheid hun… Meer lezen »

Het geschikte stucgereedschap kopen

Als je aan stucwerk gaat beginnen, dan wil je allereerst beschikken over goed gereedschap. Het is namelijk altijd verstandig om hierbij even te investeren in goed materiaal, zodat je zeker bent dat alles goed verloopt en dat je kwalitatief werk kunt verrichten. Hierbij ondersteunen de mensen bij Stucshowroom in Leiden je graag. Met meer dan… Meer lezen »

Wat voor lijm kan je gebruiken in een BBQ of oven?

In de woning praten we met name over de lampfittingen, de barbecue, de oven, het fornuis, de open haard en de kachel, die (erg) heet kunnen worden. Een hittebestendige siliconenkit zou onder meer kunnen worden gebruikt voor het lijmen en afdichten van ruiten van een oven, randen rondom kookplaten, rook-/afvoerkanalen en hitteschermen voor de open… Meer lezen »

Bouwdrogers huren bij deze professionals

Wilt u bouwdrogers of andere handige machines huren voor uw bouwproject? Bekijk dan het aanbod van Bouwmat Verhuur. Sinds 1995 zijn zij een betrouwbare partner op het gebied van professioneel bouwmateriaal. Deze apparaten zijn zeer geschikt in de bouw of voor projecten in en rondom uw huis. Het is daarbij niet alleen mogelijk om bouwmaterieel… Meer lezen »