Voel je veiliger met externe alarmering

door | januari 13, 2020

Roep direct hulp in bij incidenten via de externe alarmering. Je krijgt hier altijd betrouwbare hulp van de politie of andere hulpverleners. Met de externe alarmering kun je overal en altijd met één druk op de knop een paniekmelding maken. Wanneer medewerkers binnen de organisatie te maken krijgen met onveilige situatie is het belangrijk om snel en betrouwbaar hulp in te kunnen schakelen. Hieronder wordt er meer beschreven over wat externe alarmering precies is.

Hoe werkt externe alarmering

Een persoon die een risico loopt tijdens het werk, bijvoorbeeld door agressie, geweldig of een andere gevaarlijke situatie, kunnen uitgerust worden met een externe alarmknop of een man-down alarm. Met de externe alarmering kun je overal en altijd met één druk op de knop een paniekmelding maken. Dit wordt direct gestuurd naar een gecertificeerde alarmcentrale. De alarmcentrale ziet je locatie, luistert met je mee en is bevoegd om de politie in te schakelen als je daadwerkelijk hulp nodig hebt. Naast de politie kunnen er ook andere partijen in geschakeld worden, zoals de beveiliging of collega’s.Als je alarmmelding wordt doorgestuurd naar een particuliere alarmcentrale heb je de zekerheid dat de melding met de grootst mogelijke spoed en professionaliteit wordt opgevolgd. De klant bepaalt zelf wat de centralist met jouw melding doet. Dat kan het inschakelen van de politie zijn maar ook het doorgeven van de situatie aan andere partijen.

Welke externe alarmering biedt Secure2Go

Secure2Go is zeer gespecialiseerd in verschillende alarmering knoppen. De organisatie heeft verschillende belangrijke certificaten hiervoor behaald en houdt zich altijd aan alle belangrijke wetgeving, zoals de eisen van de AVG. De alarmmelders van Secure2Go zijn van het zeer betrouwbare Scandinavische merk Twig. De apparaten voldoen aan alle relevante Europese certificering en regelgeving. De verschillende apparaten die gebruikt kunnen worden bij alleen-werkers, agressie of geweld zijn: De secure cube, de secure card, het XL systeem en de Twig beacons. De alarmering apparaten zijn shockproof en waterbestendig. Ieder apparaat heeft een eigen multi-netwerk simkaart. Hierdoor is het systeem volledig draadloos. Het systeem kan volledig op afstand gemonitord worden. Zo voelt iedere werknemer zich een stuk veiliger tijdens zijn of haar werk.