Category Archives: Woning en Tuin

Spoedklus gezocht: afvoer ontstoppen Breda

Heb je te maken met een verstopping in de afvoer? Moet het met spoed gemaakt worden? Dan ben je op zoek naar een ontstoppingsdienst die voorziet in het afvoer ontstoppen Breda. Het laten ontstoppen moet niet zo moeilijk zijn. Maar om een vakman te vinden die met spoed direct voor je deur staat, dat is… Read More »

Schakelmateriaal: Wat kiest u?

Welk schakelmateriaal moet u kiezen?  Een schakelaar is een belangrijk elektrisch component dat de stroomkring onderbreekt of verbindt. Door een schakelaar om te zetten, kunnen hierdoor apparaten of verlichting aan en uit gezet worden. Er bestaan diverse soorten schakelaars voor uiteenlopende apparaten en gebruikstoepassingen. De belangrijkste vier schakelsoorten en de manier waarop of waarvoor ze… Read More »

Bekijk wat de gespecialiseerde hovenier in Breda voor u kan betekenen

Op het gebied van tuinaanleg, zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu gaat voor een volledig groene tuin of een tuin met meer tegels. Hoveniersbedrijf Habro Tuinen in Breda zorgt dat uw tuinwens wordt gerealiseerd. Bekijk een aantal tuinfoto’s van gerealiseerde projecten online en doe inspiratie op voor uw eigen achtertuin. Is een stadstuin het… Read More »

Specialist in keukens biedt een wel heel compleet aanbod

Kent u Keukenloods al? Deze specialist in keukens biedt een wel heel compleet aanbod. Zo vindt u keukens én goede was- en droogmachines. Zij bieden apparatuur van merken als AEG, Samsung en Miele. Hierbij heeft u keuze uit was-droog combinaties, inbouwmachines, wasdrogers en vrijstaande wasmachines. Een was-droog combinatie is ideaal wanneer u niet zoveel ruimte… Read More »

Huis versieren met steenstrips

Wil je huis goedkoop versieren met steenstrips? Dit is mogelijk als je de steenstrips in een outlet winkel gaat kopen. In een outlet winkel bespaar je honderden euro’s wanneer je steenstrips gaat kopen. Een outlet winkel is vaak van de fabrikant zelf of word rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht. Hierdoor worden veel bedrijven dat er… Read More »

Snel een slot laten vervangen in Almere

De sleutels gaat wat problematisch, maar een kapot deurslot had u nooit verwacht. Totdat net uw sleutels afbreekt binnen ‘t voordeurslot. Jammer genoeg is ‘t bovendien laag van temperatuur buitenshuis. U kunt uw cilinderslot niet open maken. Bel slotenmaker-almere-24-uur.nl en binnen een half uur kunt u uw appartement alweer in. Vaak blijkt u in 7… Read More »

Coniferen snoeien zonder ervaring

U zou wellicht denken dat coniferen snoeien een eenvoudige klus is. Toch is er voor het snoeien van coniferen ervaring gewenst. Om problemen te voorkomen zijn een aantal zaken belangrijk. De voorbereiding, het moment van snoeien, het snoeien zelf en de nabehandeling van uw coniferenhaag. Door deze vier stappen goed uit te voeren kunt u… Read More »

Nooit meer handmatig je lamp aan als de schemering in zet

Deze stevige plus betrouwbare systeem schemerschakelaar bestaat ontworpen zodat deze simpel te installere is. Zijn robuuste kunststof behuizing vormen een uitstekende schild voor de hoogst nauwkeurige sensoren die de schakeling tot toestand begeleiden. Verder biedt deze universele schemerschakelaar de mogelijk teneinde de lux-waarde eigenhandig in te stellen en fixeren naar jou vereiste en verwachtingen. Een… Read More »