Categoriearchief: Woning en Tuin

Heeft u interesse in gevelbekleding van platowood?

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren specialist op het gebied van gevelbekleding, bent u bij Platowood, gevestigd in Arnhem, op de juiste plek. Al jarenlang produceert deze expert houten bekleding voor diverse soorten gevels, welke niet enkel van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook op het gebied van duurzaamheid hoog scoort. Schaft u producten… Meer lezen »

Thuiswerkplek inrichten – 3 belangrijke tips

In deze tijd werken veel mensen thuis. Hiervoor moet je natuurlijk wel een goede werkplek hebben om goed te kunnen werken. Sommige mensen hebben al een hoop thuis staan waar ze ver mee komen om een werkplek te kunnen inrichten, maar het kan ook zijn dat je helemaal niks hiervoor in huis hebt. Hier lees… Meer lezen »

Verbeter de luchtkwaliteit in je huis met een luchtzuiverende kamerplant

Het toevoegen van een luchtzuiverende kamerplant aan je inrichting heeft een positief effect op het binnenklimaat. Des te meer planten met deze eigenschap je in je werk- of leefruimte neerzet, des te sterker wordt dat effect. Luchtzuiverende kamerplanten verhogen het zuurstofgehalte van de binnenlucht, verminderen schadelijke stoffen en dragen positief bij aan het luchtvochtigheidsniveau. Alle… Meer lezen »

Spoedklus gezocht: afvoer ontstoppen Breda

Heb je te maken met een verstopping in de afvoer? Moet het met spoed gemaakt worden? Dan ben je op zoek naar een ontstoppingsdienst die voorziet in het afvoer ontstoppen Breda. Het laten ontstoppen moet niet zo moeilijk zijn. Maar om een vakman te vinden die met spoed direct voor je deur staat, dat is… Meer lezen »

Schakelmateriaal: Wat kiest u?

Welk schakelmateriaal moet u kiezen?  Een schakelaar is een belangrijk elektrisch component dat de stroomkring onderbreekt of verbindt. Door een schakelaar om te zetten, kunnen hierdoor apparaten of verlichting aan en uit gezet worden. Er bestaan diverse soorten schakelaars voor uiteenlopende apparaten en gebruikstoepassingen. De belangrijkste vier schakelsoorten en de manier waarop of waarvoor ze… Meer lezen »

Huis versieren met steenstrips

Wil je huis goedkoop versieren met steenstrips? Dit is mogelijk als je de steenstrips in een outlet winkel gaat kopen. In een outlet winkel bespaar je honderden euro’s wanneer je steenstrips gaat kopen. Een outlet winkel is vaak van de fabrikant zelf of word rechtstreeks bij de fabrikant ingekocht. Hierdoor worden veel bedrijven dat er… Meer lezen »