Categoriearchief: Woning en Tuin

Dé hovenier in regio Etten-Leur

Wanneer u op zoek bent naar dé hovenier van Etten-Leur en omstreken, moet u bij Hereijgers Tuinen in Zundert zijn. Met hun passie voor de natuur en Tuinen staan ze voor al uw tuinwerkzaamheden voor u klaar! Bovendien kunnen de specialisten van dit bedrijf met hun expertise u ook uitstekend adviseren, informeren of ondersteunen bij… Meer lezen »

Lichtinval en privacy tegelijkertijd met deze raambekleding

In onze zoektocht naar de perfecte raambekleding moeten we eerst onze behoeften op het gebied van privacy en lichtbeheersing begrijpen. Sommige mensen willen privacy en willen tegelijkertijd zo veel mogelijk licht buiten houden. Anderen geven er de voorkeur aan om wat licht binnen te laten, maar toch hun uitzicht te behouden. De meeste mensen zijn… Meer lezen »

Heeft u interesse in gevelbekleding van platowood?

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren specialist op het gebied van gevelbekleding, bent u bij Platowood, gevestigd in Arnhem, op de juiste plek. Al jarenlang produceert deze expert houten bekleding voor diverse soorten gevels, welke niet enkel van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook op het gebied van duurzaamheid hoog scoort. Schaft u producten… Meer lezen »

Thuiswerkplek inrichten – 3 belangrijke tips

In deze tijd werken veel mensen thuis. Hiervoor moet je natuurlijk wel een goede werkplek hebben om goed te kunnen werken. Sommige mensen hebben al een hoop thuis staan waar ze ver mee komen om een werkplek te kunnen inrichten, maar het kan ook zijn dat je helemaal niks hiervoor in huis hebt. Hier lees… Meer lezen »