Categoriearchief: Woning en Tuin

Bevorder de veiligheid op straat met biggenruggen

Wat is de betekenis van biggenruggen? Het woord komt je misschien niet direct bekend voor, maar zodra je de biggenrug ziet weet je waar het over gaat. De biggenruggen zijn namelijk ronde lange blokken die in het verkeer worden gebruikt om barrières te creëren. Door biggenruggen op specifieke plekken te plaatsen voorkom je dat auto’s… Meer lezen »

Dé hovenier in regio Etten-Leur

Wanneer u op zoek bent naar dé hovenier van Etten-Leur en omstreken, moet u bij Hereijgers Tuinen in Zundert zijn. Met hun passie voor de natuur en Tuinen staan ze voor al uw tuinwerkzaamheden voor u klaar! Bovendien kunnen de specialisten van dit bedrijf met hun expertise u ook uitstekend adviseren, informeren of ondersteunen bij… Meer lezen »

Lichtinval en privacy tegelijkertijd met deze raambekleding

In onze zoektocht naar de perfecte raambekleding moeten we eerst onze behoeften op het gebied van privacy en lichtbeheersing begrijpen. Sommige mensen willen privacy en willen tegelijkertijd zo veel mogelijk licht buiten houden. Anderen geven er de voorkeur aan om wat licht binnen te laten, maar toch hun uitzicht te behouden. De meeste mensen zijn… Meer lezen »